26 december 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Zin in wat actie?

Hoewel december bij uitstek dé maand is om gezellige kerstfilms te kijken, zijn er ook mensen die daar niet blij van worden. Ook voor hen hebben we goed nieuws! Naast een heleboel kerstfilms kun je ook kiezen uit een lading lekkere actiefilms om te kijken met de vouchers die je kado krijgt van kpn.

• Hou je meer van actiefilms dan van kerstfilms? Gebruik dan de kerstfilm voucher (kadootje uit de Kado Kalender op 22 december) om een tweede actiefilm te kijken.
• Hou je juist meer van kerstfilms dan van actiefilms? Gebruik dan jouw actiefilm voucher (kadootje uit de Kado Kalender op 27 december) om een tweede kerstfilm te kijken.

De vouchers zijn geldig t/m 31 december.

Actiehelden

Een goede actiefilm moet natuurlijk een held hebben die een belangrijk persoon of zelfs de wereld redt. Zoals bijvoorbeeld Gerard Butler in zowel ‘Olympus Has Fallen’ als ‘Angel Has Fallen’. Hierin speelt hij Mike Banning en moet hij in de eerste film de Amerikaanse president zien te redden tijdens een terroristische aanslag. In ‘Angel Has Fallen’ wordt er weer een aanslag gepleegd op de president, maar is Mike juist de verdachte en moet hij zijn onschuld zien te bewijzen.

In ‘Bastille Day’ zien we Idris Elba als CIA-agent die met behulp van een tasjesdief de daders van een bomaanslag moet zien te vinden in Parijs, voordat er meer bommen afgaan. Oké, het is niet altijd de wereld of een president die gered moet worden; in ‘The Hitman’s Bodyguard’ speelt Samuel L. Jackson een man die een voormalig huurmoordenaar (gespeeld door Ryan Reynolds) moet beschermen, omdat hij gaat getuigen tegen zijn voormalig werkgever. Kijk deze film vooral ook vanwege de spectaculaire scènes die zich afspelen in en om de grachten van Amsterdam!

Sylvester ‘Sly’ Stallone

Andere belangrijke ingrediënten voor een goede actiefilm zijn natuurlijk de nodige achtervolgingen en explosies. Die zitten er genoeg in de ‘Expendables’ films, waarvoor een heel blik (met respect) ‘oude’ actiehelden is opengetrokken. Sylvester Stallone (die de films trouwens ook regisseerde), Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Harrison Ford, Antonio Banderas, noem ze maar op: allemaal komen ze voorbij in deze stoere films over een groep elitehuurlingen. Stallone is trouwens ook te zien in ‘Rambo’ en ‘Rambo: First Blood’, als de Vietnamveteraan John James Rambo. En mocht je nog geen genoeg krijgen van Sly Stallone: ook ‘Escape Plan’, waarin hij ook samen te zien is met Arnold Schwarzenegger, is 1 van de films waaruit je kunt kiezen.

Heb jij een voucher ontvangen als Kadootje van KPN? Bekijk dan deze of 1 van de andere vele actiefilms met een voucher! Je vindt alle titels in het tv-menu. Ga naar Films, kies voor Films Huren, Uitgelicht en kies dan Actiefilms. Veel kijkplezier en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Kadootje van KPN

Dit Kadootje van KPN is onderdeel van de Kado Kalender. Je kunt je niet meer aanmelden voor de Kado Kalender. Wil je in de toekomst geen kadootjes missen? Meld je dan aan om onze acties, tips en nieuwsbrief te ontvangen.

Ook interessant voor jou

Events & Winacties

Korting op je App aankopen

Films, series & TV

Zing fanatiek mee met een avondje karaoke

De eerste 8 weken een all-in koffiejaarabonnement kado