26 september 2017

Gratis kaarten voor topschaatsen in Thialf!

Het olympische seizoen gaat beginnen. De Nederlandse toppers starten hun weg naar (hopelijk) Pyeongchang. De komende weken strijkt het nationale en internationale schaatscircus neer in Thialf, Heerenveen. Wil jij erbij zijn?

Deze actie is verlopen. Kijk voor alle actuele acties op de website van seaters.

Maar liefst twee weekenden kun je genieten van schaatsen op het hoogste niveau: 27 t/m 29 oktober starten we met het KPN NK Afstanden en 10 t/m 12 november komt de ISU World Cup naar Nederland.

KPN verbindt fans met hun sporthelden. Wil jij Sven, Ireen en de andere helden live in actie zien? Dat kan! Er zijn namelijk genoeg kaarten beschikbaar. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf op te geven!

Hoe je dat doet?

Via Seaters kun je je inschrijven voor 4 staanplaatsen of 2 zitplaatsen voor de dag van jouw voorkeur. Lees hier hoe je dit makkelijk doet. Wees er snel bij want op = op! Kijk op schaatsen.nl voor meer informatie over de evenementen, hier kun je ook kaarten bestellen voor andere schaatsevents.

Misschien denk je nu: als ik me nu inschrijf voor meerdere dagen, kan ik vaker naar Thialf. Helaas gaat die vlieger niet op: je maakt slechts voor één dag kans op kaarten. Schrijf je daarom alleen in voor de dag van jouw voorkeur.

Ook interessant voor jou:

Sport

Meer sport dan alleen de Eredivisie?

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

Sport

Amerikaans basketball kijk je bij KPN