30 december 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

We helpen je met je goede voornemens! 

Om sportief het nieuwe jaar in te gaan kun jij gratis de hele maand januari Fit at Home gebruiken. Een app waarmee je een maand gratis, onbeperkt kan sporten wanneer het jou uitkomt

Fit at Home

Wat is Fit at Home?

Met Fit at Home kan je sporten voor de TV wanneer het jou uitkomt. Hier train je mee met bekende personal trainers en er zijn meer dan 900 verschillende trainingen beschikbaar. Zo hoef je niet naar de sportschool toe, maar kan je lekker in vorm komen in het comfort van je eigen huis.

Hoe meld ik me aan voor Fit at Home?

Aanmelden voor Fit at Home gaat via het TV-menu. Ga met behulp van je afstandsbediening naar Menu toe. Klik vervolgens op Apps op TV en zoek Fit at Home op. De app staat onder de categorie Alle apps. Wanneer je een work-out video wilt beginnen in de app verschijnt eerst de betalingspagina. Vul hier de code FITMETKPN2020 in om de gratis maand te verzilveren.

Let op! Na afloop van de gratis maand loopt het abonnement op Fit at Home automatisch door. Wil je na de maand januari geen betaald gebruik maken van de app? Zeg het dan tijdig op. Wij zullen je hierover per e-mail een herinnering sturen en uitleggen hoe dit werkt.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Cabaret kijk je in het Pluspakket

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science