11 oktober 2017

Signeersessie Dr. Pol in KPN winkel

Dr. Pol was in Nederland voor de ‘The Incredible Dr. Pol Theatertour’. Met deze theatershow toerde Dr. Pol langs verschillende theaters in Nederland om uitgebreid te vertellen over zijn leven en werk op het platteland van Michigan.

dr. Pol met lammetje


Zijn tour begon op 27 september in Kampen en eindigte op 13 oktober in Doetinchem. Speciaal voor deze theatertour, organiseerde KPN in samenwerking met National Geographic een signeersessie met Dr. Pol op 13 oktober van 18.00 tot 18.30 in de KPN winkel in Doetinchem aan de Hamburgerstraat op nummer 51

Win 2 kaarten voor de voorstelling in Doetinchem

KPN mag ook 2x 2 kaarten weggeven voor de theatervoorstelling van Dr. Pol op 13 oktober in de Amphion Schouwburg in Doetinchem. We geven de kaarten weg, tijdens de signeersessie van Dr. Pol in Doetinchem.
Deze actie is verlopen. Kijk voor alle actuele acties op de website van seaters.

Nieuw seizoen Dr. Pol

In het nieuwe seizoen van The Incredible Dr. Pol, dat op 1 september is gestart op National Geographic (te zien via het Basispakket bij Interactieve TV van KPN), volgen we het leven en de carrière van Dr. Jan Pol. Deze dierenarts van Nederlandse afkomst heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor mee dan 18.000 dieren, van zieke geiten tot tamme varkens, Dr. Pol en zijn collega’s hebben hun handen vol aan deze patiënten. In dit seizoen brengt de familie Pol een bezoek aan Nederland, vieren ze volop feest en is er weer flinke hectiek in de dierenpraktijk in Michigan.

Ook interessant voor jou:

Events & Winacties

Met Seaters doe je mee met de leukste winacties