1 december 2019 Auteur: Redactie Beleef KPN

December highlights van KPN

In de maand december staat er heel wat op het programma bij KPN! We houden je op de hoogte van alle hoogtepunten van deze maand. Denk hierbij aan winacties, films, series en sportevenementen!

Badr Hari vs. Rico Verhoeven

Het wordt nu al het gevecht van de eeuw genoemd: de langverwachte rematch tussen verdedigend wereldkampioen Rico Verhoeven en zijn aartsrivaal Badr Hari. Drie jaar geleden ontmoetten de twee elkaar al in de ring, maar dit gevecht liep uit op een anticlimax vanwege de armblessure van Hari. Maar ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven en ‘The Golden Boy’ Hari zullen elkaar weer treffen op 21 december in stadion Gelredome in Arnhem. De titanenstrijd zal vanaf 20:00 uur live te zien zijn op Veronica, dus zorg dat je klaar zit!

Kerst op TV

It’s the most wonderful time of the year: Kerst! Samen zijn met de mensen die je liefhebt, lekker eten… En na dat heerlijke Kerstdiner lekker neerploffen op de bank! Gelukkig is er tijdens de feestdagen een hoop leuks te zien op TV. Uiteraard zijn er de nodige kerstfilms, zoals bijvoorbeeld Love Actually (25 december, Net5) of The Santa Clause (16 december, Net5). Of bereid je alvast voor op 2020 met een film over de ‘roaring 20’s’ van de vorige eeuw: The Great Gatsby (17 december, Net5)! En natuurlijk mag ook dé televisiesensatie van het afgelopen jaar niet ontbreken. Ook op Chateau Meiland wordt er kerst gevierd en jij kunt dit meevieren op 16, 17, 23 en 24 december, met dan zelfs een dubbele aflevering! Je ziet het om 20:30 uur op SBS6.

Stingray Karaoke app: gratis van 21 t/m 31 december

Wat is er fijner dan zingend de feestdagen te vieren? Nu is dat extra leuk, want met de Stingray ‘Holiday Party’ karaoke app kun je meezingen met de leukste kerstliedjes! En dat ook nog eens helemaal gratis van 21 tot en met 31 december! Treed op voor je vrienden óf doe een duet. Met liedjes als ‘Let it Go’ uit Frozen of Mariah Carey’s ‘All I Want for Christmas Is You’ zit er altijd iets voor je tussen. Kies de Menu-knop op je afstandsbediening en ga naar  ‘Apps op TV’. Selecteer ‘Stingray Karaoke App’. Zo simpel is het!

Cabaret special

In deze donkere wintermaand kunnen we allemaal wel wat te lachen gebruiken. Gelukkig kun je in het Pluspakket genieten van hilarische voorstellingen van verschillende Nederlandse cabaretiers.  Kijk bijvoorbeeld naar Marc-Marie Huijbregts met zijn voorstelling Florissant, of naar Zalf van Kirsten van Teijn. Of geniet van een echte gouwe ouwe: de Vliegende Panters met Hype. Deze en nog veel meer cabaretvoorstellingen vind je in het Pluspakket!

KPN Eindejaarskalender

Heb jij je ingeschreven voor de iTV Eindejaarskalender?

Super! Dan ontvang je tot 31 december iedere dag een herinnering per e-mail zodat je niks mist. Bijvoorbeeld een gratis zender, een winactie óf de tv-tip van de dag. Inschrijven voor de Eindejaarskalender is niet meer mogelijk.

Ook interessant voor jou:

Innovatie & Techniek

Kerstliedjes luisteren? Dit zijn dé kersthits en kerst playlists!

Films, series & TV

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science