20 december 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De eerste 8 weken een all-in koffiejaarabonnement kado

Dit kado is speciaal voor alle koffieleuten. Maak je thuiswerkplek compleet of trakteer jezelf op gemak met een all-in jaarabonnement op koffie! Je ontvangt een koffiemachine én Gio houdt je koffiebonenvoorraad bij. De eerste 8 weken krijg je kado.

Wat kan je verwachten?

Na bestelling ontvang je de Baristi 25 koffiemachine t.w.v. €699,00 sámen met de eerste levering van koffiebonen, naar formaat van je abonnement. Vanaf dat moment ontvang je elke 4 weken een levering van de lekkerste koffiebonen. Zonder verzendkosten natuurlijk!

Daarnaast mag je de beste service verwachten. Tussentijds pauzeren? Wisselen van koffiebonenmelange? Het kan allemaal. En als je koffiemachine onderhoud nodig heeft, dan wisselt Gio die voor een nieuwe. Zo zit je nooit zonder koffie!

Zo doe je mee!

Kies het koffieabonnement dat bij jou past. Gebruik bij bestelling de code KPNDEAL2020. Hiermee krijg je de eerste 8 weken kado. We spreken dan af dat je minimaal een jaar lang blijft genieten van de koffie, en hopen dat je daarna nooit meer zonder wil!


Kies het koffiejaarabonnement dat bij jou past

CLUB HOME
€ 9,95 per week

- 1 tot 2 koffiedrinkers
- 6 koppen koffie p. dag, 7 dagen p. week
- 1500 gram per maand

Bestel Club Home


CLUB FAMILY
€ 14,95 per week

- 3 tot 4 koffiedrinkers
- 12 koppen koffie p. dag, 7 dagen p. week
- 3000 gram per maand

Bestel Club Family

De code is geldig tot 31 december 2020. Heb je nog vragen over een abonnement? Stel deze dan aan Gio via de chat op de website.

Kadootje van KPN

Dit kado is onderdeel van de Kado Kalender. Maar goed nieuws: dit kado is beschikbaar voor alle klanten. Wil je in de toekomst geen kadootjes missen? Meld je dan aan om onze acties, tips en nieuwsbrief te ontvangen.

Ook interessant voor jou

Events & Winacties

Krijg Klassiekers Kado

Freeview weekend FOX Sports

Films, series & TV

FOX Sports heet vanaf 1 januari ESPN