30 juni 2017

De beste festivaltips

Wij zetten 5 tips en apps op een rijtje waarbij jij goed voorbereid Lowlands, of een ander festival, in kan gaan.

Free WiFi finder

Wat een ontzettend chille app is dit zeg. Elk WiFi-punt dat aanwezig is in de omgeving herkent deze app en jij kan zelf kiezen met welk punt jij verbinding wilt maken. Zo kan je Netflixen en chillen in je tent en je Facebook status updaten en je vrienden jaloers maken. Maar ondanks dat deze app ontzettend goed werkt heb je hem niet nodig op Lowlands. KPN verzorgt namelijk de WiFi op dit festival. Dus dat komt helemaal goed!

WaterDrinken

Bij Pinkpop heb ik het meerdere malen voorbij zien komen: Mensen die flauwvielen omdat zij te weinig hadden gedronken. Het ergste van dit alles is ook nog eens dat het al in de rij gebeurde om het terrein op te komen in plaats van op het terrein zelf. Deze app houdt je op de hoogte of je wel voldoende water hebt gedronken om dit soort situaties te voorkomen. Geniet optimaal van het festival en niet of je wel genoeg water heb genoeg gedronken!

Find my Friends

Ben jij ook altijd je vrienden kwijt en voel jij je dan een eend zonder toom? Probeer je ze dan te bellen of te appen, maar wat doe je als ze niet reageren? Gebruik dan de app Find my Friends waarbij je precies kunt zien waar iedereen is. Daarnaast kan je een alert instellen wanneer iemand (degene die altijd dronken is en geen richtingsgevoel heeft, we weten allemaal wie dat is) de verkeerde kant op is gegaan.

Maak een festival inpaklijst

Voor de doorgewinterde festivaller moet het natuurlijk geen issue meer zijn. Je hebt alles al 4 weken van te voren ingepakt en je bent klaar om te gaan en te genieten. Maar voor degenen die niet elk weekend in een tentje op de hei slaapt is het best makkelijk om niks te vergeten. Zoals bijvoorbeeld je haringen (nee, niet die nieuwe in een vaatje) en een hamer. Want met je schoen een haring in de grond tikken is geen succes.

Seaters

Voor nu kan jij jezelf opgeven via de website. Toekomstige acties zullen steeds vaker via de app Seaters lopen. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste winacties en hier ook van profiteren? Download dan de app op je mobiel/tablet en schakel pushnotificaties in zodat je een notificatie krijgt op het moment dat een wachtrij wordt geopend.Voor meer informatie over Seaters, kijk dan hier!

Jij hebt natuurlijk alle bovenstaande tips gelezen en alle apps gedownload. Factor 50 in je rugzak, geld in je broekzak en gaan met die banaan. Wij wensen jou in ieder geval veel plezier! En oh ja, geef je hier natuurlijk op voor de winactie!

    Ook interessant voor jou:

    Films, series & TV

    Met deze series kom je augustus door

    Mobiel

    Hoe kies ik de juiste databundel?