24 december 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Best of 2020 optredens tijdelijk gratis te zien

Goed nieuws: Stingray Classica is als Kadootje van KPN tijdelijk gratis te zien voor alle klanten tot en met 3 januari 2021!

Goed nieuws: de zender Stingray Classica is t/m 3 januari 2021 gratis te zien voor alle TV klanten op kanaal 115! Met het oog op een feestelijke afsluiting van 2020 kozen we de populairste uitzendingen van het afgelopen jaar voor je uit. Geniet in de 'Best of 2020' van spectaculaire opera's, interessante documentaires en meeslepende concertuitvoeringen: 

IJsdansspecial

Rond de feestdagen dansen de Imperial Ice Stars een reeks meeslepende optredens. Zij verbinden de schoonheid van het traditionele ballet met de schijnbaar moeiteloze kunst van het ijsdansen. Geniet op de winterse donderdagavonden van tijdloze klassieke balletten op het ijs, waaronder De notenkraker, Assepoester en De schone slaapster!

Feestdagen favorieten

Maak de zorgvuldig uitgekozen decemberklassiekers onderdeel van jouw feest. Betoverende balletten, jubelende oratoria en spirituele concerten. Deze kleurrijke, meeslepende programma's hebben voor elk wat wils! Een greep uit de hoogtepunten: 

Op 24 december J. S. Bachs Weihnachtsoratorium (BWV 248) in de uitvoering van het Monteverdi Choir en de English Baroque Soloists. 

Op 25 december de betoverende versie van Humperdincks Hänsel und Gretel door de Semperoper Dresden. 

En om Kerstmis met een spirituele noot af te sluiten, op 26 december de première van J. S. Bachs mooiste kerstcantates voor het laatst, gloedvol gezongen door het Collegium Vocale Gent onder leiding van Philippe Herreweghe. 

Nieuwjaarsgala's uit Berlijn

Al tientallen jaren is het een geliefde traditie: de populaire galaconcerten waarmee de Berliner Philharmoniker in Berlijn op oudjaarsavond groots uitpakt. Op 30 en 31 december rondt de Berliner Philharmoniker het jaar af met 2 concerten onder leiding van de Britse sterdirigent Sir Simon Rattle, met als solisten respectievelijk de Russische pianist Jevgeni Kissin (2011) en de Italiaanse sopraan Cecilia Bartoli (2012). Gala’s van vorige jaren terugkijken? Dat kan ook. 

Wil je Stingray Classica blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket van KPN.

Kadootje van KPN

Dit Kadootje van KPN is onderdeel van de Kado Kalender. Je kunt je niet meer aanmelden voor de Kado Kalender. Maar goed nieuws: dit kado is beschikbaar voor alle TV klanten. Wil je in de toekomst geen kadootjes missen? Meld je dan aan om onze acties, tips en nieuwsbrief te ontvangen.

Ook interessant voor jou

Blijmakers

Sport de hele maand januari gratis met Fit at Home

Films, series & TV

Zing fanatiek mee met een avondje karaoke

Films, series & TV

FOX Sports heet vanaf 1 januari ESPN