9 december 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Barcalona - Real Madrid, El Clasico!

18 december is het weer zo ver, El Clasico. Lukt het Real Madrid om revanche te nemen op FC Barcalona na de nederlaag in februari?

Frenkie de Jong

Uit op wraak

In de vorige ontmoeting in februari wist Barcalona de winst te pakken met een 0-3 overwinning in Bernabéu. Nu zinnen de Madrilenen op wraak in hun komst naar Camp Nou. Barcalona, nu versterkt door het Nederlandse talent Frenkie de Jong, zal zich echter niet gemakkelijk gewonnen geven.

Titelstrijd

In de strijd om de titel gaat het er spannend aan toe in La Liga. Met de top zes die maar zes punten van elkaar verwijderd zijn. Hier winnen kan van groot belang zijn in de uiteindelijke winst van de competitie.

Ook El Clasico kijken?

Zet dan Ziggo Sport Totaal aan. Zo blijf je kijken naar alle wedstrijden die de La Liga te bieden heeft. Ook kijk je naar de naar de wedstrijden van de Engelse competitie, The Premiere League. Daarnaast volg je er ook de capriolen van Max Verstappen in de Formule 1. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over Ziggo Sport Totaal

Ook interessant voor jou:

Sport

Dit kijk je bij Ziggo Sport Totaal

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN