Voucher gekregen? Dit kun je ermee!

Heb jij een voucher gekregen voor een gratis film? Dan lees je hier uit welke films je kunt kiezen en hoe je je voucher verzilvert! Weet je niet welke je moet kiezen? Geen zorgen; wij helpen je een handje!

Voor ieder wat wils

In wat voor genre je ook zin hebt; er zit sowieso iets voor je bij. Wil je gieren van het lachen? Kies dan voor ‘Bad Moms’, waarin drie moeders het zat zijn om altijd maar de goede moeder uit te hangen en besluiten het er eens lekker van te nemen. Als je in de stemming bent om lekker te griezelen, kies dan voor ‘Child’s Play’ of ‘Escape Room’. Een film van eigen bodem? ‘Bloed, Zweet en Tranen’ is een ijzersterk drama over het leven van volkszanger André Hazes. Of ga voor een klassieker met Martin Scorsese’s ‘The Wolf of Wall Street’, genomineerd voor 5 Oscars. Leuk spelletje voor tijdens het kijken: kun jij tellen hoe vaak het woord ‘fuck’ gezegd wordt? Hint: vaak! Een wat serieuzer drama en ook een echte aanrader is ‘Good Will Hunting’ met Ben Affleck en Matt Damon. Zij schreven ook het script voor de film en wonnen hiervoor zelfs de Oscar!

Je kunt de voucher verzilveren van 21 januari t/m 28 februari. De films kun je vinden in het menu van je TV. Ga naar Films, kies Films Huren en afhankelijk van de film die je hebt gekozen, vind je deze onder ‘Voor ieder wat wils’. Heel veel kijkplezier gewenst!

Waar vind je de films?

Ga naar Films, kies Films Huren, Uitgelicht en kies ‘Voor ieder wat wils’. Heel veel kijkplezier gewenst!

Gerelateerde artikelen