Nooit meer een pakketje missen met de slimme deurbel

Lampen die automatisch gaan branden als het donker wordt of een stofzuiger die het huis schoonmaakt als jij aan het werk bent. Onze huizen worden steeds slimmer en deze handige uitvindingen zorgen ervoor dat ons leven een stuk leuker en eenvoudiger wordt! Momenteel is de slimme deurbel helemaal hip. Met zo’n slimme deurbel kan je op je mobiele telefoon zien wie er aanbelt, door een internetverbinding kan dat overal ter wereld. Hieronder lees je neer over deze moderne deurbellen.

Hoe werkt een slimme deurbel?

Een slimme deurbel staat altijd in contact met je smartphone. De deurbel staat via het internet in verbinding met je telefoon. Zodra er iemand aanbelt ontvang je een pushbericht via de app van de slimme deurbel. Ben je niet thuis, dan kan je met deze moderne deurbel gewoon zien wie er op de stoep staat.  

Nooit meer een pakketje missen

Een slimme deurbel is natuurlijk ideaal als je wilt communiceren met de pakketbezorger terwijl jij ergens anders bent. Op die manier kan je vertellen waar hij het pakketje veilig achter kan laten. Heb je een slim huis, dan kan je de deurbel ook combineren met een smartlock. Op die manier kan je de pakketbezorger zelfs toegang verlenen tot je huis, een slimme camera zorgt er weer voor dat dit ook veilig gebeurt.  

Is de slimme deurbel veilig?

Er komen steeds meer apparaten bij die verbonden zijn met het internet. Beveiligingsbedrijven zien tegelijkertijd dat internetcriminelen steeds vaker gebruik maken van onbeveiligde gadgets. Deze apparaten zijn niet altijd goed beveiligd en makkelijker te kraken dan computers of smartphones. Bij de aanschaf van een slimme deurbel is het dan ook verstandig om te kiezen voor een leverancier met goede support, zodat dit soort kwetsbaarheden snel opgelost worden. Veiligheid blijft uiteindelijk altijd een issue bij het gebruik van het internet, daarvan bewust zijn is al een belangrijke eerste stap.

Welke slimme deurbellen zijn er?

Er is momenteel veel keuze op het gebied van slimme apparaten. Ben je op zoek naar een slimme deurbel, dan zijn deze drie deurbellen erg goed beoordeeld in de verschillende product onderzoeken.

Ring Video Doorbell 3

Momenteel een van de best verkopende slimme deurbellen op Amazon. De deurbel komt met een batterij, maar kan ook aangesloten worden op het stroomnet. De videobeelden zijn prima, bij de Pro versie krijg je zelfs 1080p beelden, maar niet iedereen vindt dit noodzakelijk. Communiceren met gasten gaat prima, omdat de audio uitstekend is. Voor een maandelijks bedrag kan je de beelden van Ring ook opslaan in de Cloud. De deurbel is te koop voor net geen 200 euro.

Ring Video Doorbell 3 Plus

De nieuwe Video Doorbell 3 Plus werkt op batterijen en heeft geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder verbeterde bewegingsdetectie, Personaliseerbare bewegingszones, en Pre-Roll-technologie. Met een extra preview van 4 seconden van elke bewegingsgebeurtenis begint de Ring Video Doorbell automatisch met opnemen - zelfs al voordat een melding krijgt.

Google Nest Hub

Met de Google Nest Hub Grijs bestuur je jouw hele huis. Koppel al je smart home producten aan dit smart display en bedien ze met je stem of via het grote touchscreen. Zo schakel je smart lampen in zonder uit je stoel te komen. Drukt er iemand op je slimme deurbel, bijvoorbeeld de Google Nest Hello, dan is die gelijk te zien op het 7 inch scherm op de Nest Hub. Het scherm van deze smart home hub toont daarnaast het weer, je agenda of een recept. Handig als je even mee wilt lezen tijdens het koken.

Makkelijk een slimmer huis met KPN

Heb je na het lezen van dit blog interesse in een comfortabel en slim huis? Maar twijfel je nog hoe je moet beginnen? Met KPN hoeft een slim huis niet ingewikkeld te zijn. Combineer KPN SuperWifi met onze selectie slimme producten. Dan werkt alles overal nog beter in huis. Kom je er niet helemaal uit? Kies dan voor hulp bij installatie en gebruik KPN Service Plus voor € 5,00 per maand. Je wordt dan altijd direct geholpen door een ‘smarthome’ expert. Dankzij onze hoge eisen zijn al je apparaten veilig online. Met KPN maak je jouw slimme huis zonder gedoe.

Gerelateerde artikelen