Nieuwe iPhone, SE met X-factor?

23/03/2018 - Niemand weet, niemand weet, hoe de nieuwe iPhone heet… Of hoe hij eruit ziet. Of wat hij onder de motorkap heeft. Volgens het ontplofte geruchtencircuit lanceert Apple zeer binnenkort een nieuwe iPhone: de opvolger van de budgetvriendelijke iPhone SE met de look en feel van de iPhone X! Dit zijn de laatste geruchten over Apple’s nieuwe oogappeltje.

nieuwe iphone se


Nieuwe iPhone, chique on a budget

Nieuwe iPhone, nieuwe look & feel. Een video met gelekte beelden van de Japanse geruchtenkoning Macotakar toont een soort kruising tussen een iPhone SE en een iPhone X: een strak afgewerkt toestel van compact formaat met een randloos edge-to-edge beeldscherm, de typische inkeping aan de bovenkant en zelfs een dubbele camera!

Over het formaat van de nieuwe iPhone wordt online druk gesteggeld. Zo beweert iCulture.com dat nieuwe iPhone een 4,0-inch beeldscherm krijgt. Maar All About Phones voorspelt dat het beeldscherm van de nieuwe iPhone 4,2-inch meet. Misschien ligt de waarheid in het midden... Hoe dan ook, de nieuwe iPhone wordt klein maar fijn! Een handzaam model dat makkelijk in je broekzak past én super stylish is. Chique on a budget!

Nieuwe iPhone, nieuwe processor

Nieuwe iPhone SE, nieuwe processor. Volgens iPhoned.nl heeft de iPhone SE in spe een nieuwe A10-chip onder de motorkap. De A10-chip, gemaakt door Apple, is nóg krachtiger dan de A9-chip die in de huidige iPhone SE zit. Om je een beeld te geven van de prestaties van de A10-chip: de iPhone 7 en iPhone 7 Plus hebben ‘m ook. Bovendien is Apples A10-chip heel zuinig voor je accu. Dat komt omdat deze slimme chip zelf bepaalt hoe veel kernen hij gebruikt. Hoe minder kernen in gebruik, hoe langer je accu meegaat. Ben je een beetje aan het Whatsappen of je Instagram tijdlijn aan het checken? Dan gebruikt de chip maar een paar kernen. Speel je een heftige game op je mobiel? Dan zet de A10-chip alle kernen op volle kracht. Zo vertraagt je game niet tijdens het spelen.


Nieuwe iPhone, dikkere accu

Niet alleen de A10-chip zorgt voor een langere accuduur. Naar verluidt gaat de nieuwe iPhone nóg langer mee dankzij de grotere accu die erin zit. Volgens iCulture.com stopt Apple namelijk een 1.700mAh accu in de nieuwe iPhone. IPhoned.nl voegt hieraan toe dat je deze accu draadloos kunt opladen. Daar heeft de nieuwe iPhone wel een glazen achterkant voor nodig. Dus grote kans dat Apple de budget iPhone een nieuw uiterlijk geeft dat lijkt op de iPhone 8 of iPhone X! En jij kan prijken met een nieuwer iPhone-model voor een zacht prijsje.

nieuwe iphone se goud


Releasedatum nieuwe iPhone

Apple zou Apple niet zijn als de releasedatum van de nieuwe iPhone niet top secret was. Wanneer je je handen om de budget smartphone kunt sluiten, weet dus nog niemand. Als hij er al komt… Want Apple rept met geen woord over een nieuwe smartphone uit hun keuken. Apple heeft wel aangekondigd hun beroemde keynote event op 27 maart te houden, aldus verschillende bronnen zoals iCulture.com. Wie weet verschijnt daar de nieuwe iPhone ten tonele?


iPhone 11: opvolger van iPhone X

Op 10 september 2019 heeft Apple drie nieuwe iPhones gelanceerd: iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Benieuwd naar de opvolgers? Check hier alles over de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max.

Bekijk de nieuwste iPhones: D
iPhone 12iPhone 12 miniiPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max.


Ontdek ook onze zakelijke iPhones.

Gerelateerde artikelen