De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1-pakket. Voor de maand augustus hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet.

Queenpins

Kristin Bell en Vince Vaughn in een komedie naar een waargebeurd verhaal waarin een paar Amerikaanse huisvrouwen namaak-coupons gebruiken om supermarktketens voor miljoenen dollars op te lichten. Queenpins is te zien vanaf 5 augustus.

Creed

Vervolg op de Rocky-films waarin veteraan Rocky Balboa wordt overgehaald om de trainer te worden van Donnie Johnson, de buitenechtelijke zoon van zijn oude vriend Apollo Creed. Creed is te zien vanaf 12 augustus.

Narcosis

Nederlandse inzending voor de Oscars, met Thekla Reuten en Fedja van Huêt, over een jong gezin dat wordt getroffen door een tragedie en daar op geheel eigen wijze mee om moet gaan. Narcosis is te zien vanaf 20 augustus.

The Seventh Day

Guy Pearce in een horror-mysterie over een beroemde exorcist (Guy Pearce) die een jonge priester traint in het uitdrijven van demonen, maar gaandeweg ook zijn eigen demonen onder ogen moet zien. The Seventh Day is te zien vanaf 5 augustus.

Bo

Gaite Jansen in de titelrol van een onverschrokken meisje dat naar Georgië afreist om het graf van haar vader te bezoeken, waar ze een band opbouwt met diens vroegere jeugdvriend Levan. Bo is te zien vanaf 6 augustus.

The Price We Pay

Alex en Cody beroven een pandjeszaak, zonder succes. Gewond ontvoeren ze een vrouw en komen op een boerderij terecht. De eigenaars van de boerderij blijken duistere geheimen te verbergen en gaan tot het uiterste om dat geheim te houden. The Price We Pay is te zien vanaf 12 augustus.

Resistance

Het verhaal van mimespeler Marcel Marceau terwijl hij samenwerkt met een groep joodse padvinders en het Franse verzet om tijdens de Tweede Wereldoorlog de levens te redden van tienduizend weeskinderen. Resistance is te zien vanaf 19 augustus.

No Time to Die

Acteur Daniel Craig speelt nog eenmaal de rol van geheim agent James Bond, wiens rustige bestaan wordt onderbroken als CIA-agent Felix Leiter (Jeffrey Wright) hem om hulp vraagt bij een levensgevaarlijke missie. No Time to Die is te zien vanaf 26 augustus.

Les passagers de la nuit

Charlotte Gainsbourg in een liefdevol portret van een in de steek gelaten moeder die in het Parijs van de jaren tachtig de levens van haar tieners gadeslaat en moet leren inzien dat ze zelf ook nog een toekomst heeft. Les passagers de la nuit is te zien vanaf 27 augustus.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1

Gerelateerde artikelen