Het aanbod van Netflix is er voor iedereen, jong én oud

Van het nieuwste seizoen van Stranger Things tot vette filmklassiekers en cultfilms. Netflix heeft het echt allemaal. Of je nu fan bent van Al Pacino of van lieflijke romantische komedies: Netflix is er echt voor iedereen!

Al 20 jaar ‘n enorm Netflix aanbod

Netflix zit al ruim twintig jaar in de videocontent; het Californische bedrijf begon ooit als een videotheek. Inmiddels is het uitgegroeid tot de grootste aanbieder van on demand video ter wereld. Met ruim 148 miljoen klanten wereldwijd laten ze de concurrentie ver achter zich.

Tegenwoordig kijk je via Netflix meer dan alleen films. Het aanbod op Netflix bestaat naast films ook uit tal van series. Met elk mogelijk genre, voor elke doelgroep en in heel veel verschillende talen (ook Nederlands!) is er echt voor ieder wat wils!


Doe-het-zelf: Netflix Originals

Naast films en series van verschillende productiehuizen maakt Netflix ook zelf videocontent. Dit doen ze onder de naam Netflix Originals en deze films en series zijn vaker wel dan niet een schot in de roos. Een voorbeeld van een echte Netflix hit? Wij lichten er twee voor je uit die toevallig (binnenkort) een nieuw seizoen hebben. Yay! 

Strangers Things seizoen 4

Stranger Things zet met seizoen 4 de wereld weer letterlijk op zijn kop. Wat hebben we hier lang op gewacht! Het ziet ernaar uit dat Eleven samen met hun vaste groep Hawkins gaan verlaten en ook Chief Hopper, de Sovjet-Unie gaat betreden. Natuurlijk zijn de Dungeons & Dragons-club The Hellfire weer van de partij met een nieuwe personage als leider. Aan het eind van seizoen 3 vermoedden we het al: ze moeten het opnieuw opnemen tegen de gevreesde monsters uit the upside down. Wij kunnen je één ding zeker zeggen: Stranger Things seizoen 4 ga jij bingen.

The Crown

In The Crown volgen we het reilen en zeilen van Koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. The Crown is niet alleen een heel populaire Netflix Original. Het is met maar liefst 13 miljoen voor één aflevering ook gelijk de duurste serie ooit gemaakt! De prachtige decors, fantastische cast en waanzinnige locaties maken het elke cent echt waard. Het is nog even wachten, maar seizoen 5 van deze fantastische serie komt er in 2022 aan!


Filmklassiekers en cultfilms bij Netflix

Naast toffe series heeft Netflix ook heel veel films. De allernieuwste, maar ook een paar echte klassiekers en culthits. Een paar briljante ‘oudjes’ die je gezien moet hebben:

The Godfather

Met 'de Peetvader' veroverde Francis Ford Copolla de wereld. In dit eerste deel van de trilogie volg je een beruchte familie: Corleone. Met als hoofd van de familie Vito Corleone (I'm gonna make him an offer he can't refuse) gespeeld door succesvolle acteur Marlon Brando. We zien ook Al Pacino die zoon Michael speelt en tree voor tree de ladder van de ondergrondse wereld beklimt. Deze klassieker staat al jaren in de topfilms aller-tijden.

Inception

Deze dieven hebben wel een héél bijzondere baantje. Namelijk het stelen van gedachten! Terwijl de slachtoffers ver in dromenland zitten, sluipen ze de geest binnen om de klus te klaren. Natuurlijk krijgen ze nog een grotere uitdaging in de film. Dit keer moeten ze niet stelen maar een idee implementeren. Dat is de inception. Hoe krijgen de droomdieven dit voor elkaar?

Forrest Gump

Life is like a box of chocolates, toch? Gelukkig weten we bij Forrest Gump préciés wat we gaan krijgen. Een prachtig verhaal over het leven van Forrest en zijn dierbare familie en vrienden. Hij is misschien niet de slimste, maar zijn hart is van goud.

Schindlers List

Een ware klassieker: Schindlers List. In deze film ontdekken we het waargebeurde verhaal van Herr Schindler. Hij is een fabriekseigenaar in nazi-Duitsland die zijn uiterste best doet zo veel mogelijk mensen te redden van deportatie. Een hartverscheurende film en gigantisch goed gemaakt.Netflix kijken bij KPN

Kun je niet wachten om al dat moois van Netflix te kijken? Dan kan je bij KPN zonder gedoe Netflix kijken via je TV-ontvanger.Heb je nog geen Interactieve televisie van KPN?

Bekijk Internet en TV

Gerelateerde artikelen