Netflix hacks om oneindig mee te bingewatchen

Nooit meer eindeloos scrollen door je Netflix overzicht? En geen “Are you still watching?” melding na een paar afleveringen? Met deze handige Netflix tips stream jij er on-ein-dig op los. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in bed, op de wc en op het balkon. Waar je maar wilt, ook met je vrienden. Beentjes omhoog, filmpje op en Netflixen to the max!


Easy Netflix kijken met KPN

Bij KPN kijk je heel gemakkelijk Netflix via Interactieve TV. Geen gedoe met Chromecasts, Apple TV of installeren van apps. En je betaalt je Netflix-abonnement gewoon via je KPN-factuur. Da’s handig!


Stream en download jij al op de hoogste kwaliteit?

Wil jij altijd genieten van de hoogste beeldkwaliteit bij je favoriete Netflix serie of de nieuwste film? De kwaliteit wordt automatisch ingesteld op je account. Goed nieuws! Want deze kun je zelf wijzigen. Via het instellingenmenu kies je voor de optie ‘hoog’, that’s it. “Verder kijken waar je gebleven was?”

Wil je zowel online als offline genieten van de hoogste kwaliteit? De mogelijkheden zijn oneindig met Netflix via KPN! Je kunt op de meeste tablets en smartphones in de Netflix app veel content offline opslaan. Voordat je dit doet, vink je de optie ‘hoog’ aan bij de beeldkwaliteit via de app-instellingen. Vervolgens kies je de titels die je wilt downloaden op superhoge kwaliteit.

Bingewatchen was nog nooit zo makkelijk

‘Are you still watching?’ De bingewatchers onder ons zien dit vast weleens voorbijkomen. Wil je er liever niet aan herinnerd worden dat je al úúúren aan het Netflixen bent? Met ComfyFlix ben je hier vanaf. Ten minste, als je op een desktop kijkt. Het is namelijk een Google Chrome-extensie die je downloadt op je computer. Door deze instelling spelen afleveringen automatisch meteen door, zonder vragen en zonder 20 seconden aftellen tot de volgende. Very nice!

Tijd voor een (Netflix) party

Krijg jij maar geen genoeg van de oneindige content die Netflix te bieden heeft? En hou je van delen? Dan kun je vanaf nu een eigen filmavond organiseren met wie je maar wilt! Voor deze gelegenheid maak je gebruik van Google Chrome op je desktop.
 

·       Eenvoudig installeer je de Chrome-extensie Netflix Party

·       Vervolgens kies je jouw speciale titel voor de filmavond

·       Tot slot deel je de link met je gasten!

 

Ben je benieuwd naar de reacties of wil je weten wanneer de pauze is? Via de chat aan de rechterkant communiceer je muisstil met elkaar. Let’s have a Netflix party.

 

Nooit meer keuzestress met Netflix Roulette

Heb je keuzestress en blíjf je maar scrollen door het Netflix-oerwoud dat Overzicht heet? Speel dan een potje Netflix Roulette. Dan wordt de keuze voor je gemaakt en zet je nét wat sneller een filmpje op. Ga naar Netflix Roulette, kies je genre en eventueel ook een minimale iMDB-score. Klik op ‘spin’ en voilà: deze films kijk jij vanavond tijdens je Netflix & Chill!

Crack the code van Netflix

Netflix geeft jou aanraders op basis van je kijk- en zoekverleden. Daarom zie je sommige (nieuwe) films en series niet snel voorbijkomen tijdens het scrollen. Dat is jammer, want misschien wil je weleens wat nieuws zien!


Zo krijg je toegang tot alle films en series in Netflix

Wist je dat ieder genre een speciale code heeft? Zoek je op die code, dan zie je in één oogopslag alle films en series uit dat genre. Ongeacht jouw kijkverleden en persoonlijke voorkeuren. Wil je deze code kraken? Dat kan als je Netflix op een desktop of laptop kijkt. Je plakt de code achter deze Netflix-URL: netflix.com/browse/genre/.

Hieronder de codes van de meest voorkomende genres:

  • Actie & Avontuur: 1365
  • Klassiekers: 31574
  • Komedies: 6548
  • Documentaires: 6839
  • Romantische films: 8883
  • Thrillers: 8933

Als je bijvoorbeeld een grappige komedie wilt kijken, ga je naar: netflix.com/browse/genre/6548.


Bonus Netflix tips

Met deze sneltoetsen op je laptop of desktop til je de kijkervaring op Netflix naar het hoogste niveau.

·       Met de spatiebalk las je een pauze in of ga je verder met kijken.

·       Vooruit spoelen doe je met de toetsen Shift + Linker pijltje; Terug met Shift + Rechter pijltje .

·       Sneltoets M staat voor muten, afhankelijk van je apparaat.

·       Door F in te drukken ga je op volledig scherm; Met Esc verlaat je het volledig scherm.Begin direct met je favoriete Netflix-serie te bingewatchen! Heb jij nog geen Netflix van KPN? Regel het eenvoudig hieronder.

Meer over Netflix bij KPN

Gerelateerde artikelen