Grand Prix van Hongarije live kijken bij KPN

De laatste race voor de zomerstop staat voor de deur. Op zondag 1 augustus vindt de Formule 1 Grand Prix van Hongarije plaats. Het lastige circuit Hungaroring heeft regelmatig voor een verrassing gezorgd! Denk maar aan de geweldige race van Damon Hill in de Arrows in 1997, de race duurde voor hem een rondje te lang om de zege te pakken...

Hoewel het circuit bij veel mensen te boek staat als een 'Mickey Mouse' baan, is het voor de coureurs behoorlijk uitdagend. Het circuit is kort, smal, heeft weinig rechte stukken en veel snelle bochten achter elkaar. Bij elke bocht moet je goed uitkomen om maximaal de volgende bocht te kunnen nemen. Ben je ook benieuwd wie de race in Hongarije gaat winnen? Bij KPN kijk je alle Formule 1 wedstrijden live via het Ziggo Sport Totaal pakket.

Hoe kijk je Formule 1 wedstrijden bij KPN?

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan zet je via MijnKPN eenvoudig het Ziggo Sport Totaal pakket aan. Hiermee kijk je alle wedstrijden live. Het pakket is maandelijks aan- en uit te zetten.

Ziggo Sport Totaal aanzetten

Hoe laat begint de Grand Prix van Hongarije? 

Hieronder zie je de Nederlandse tijden waarop de kwalificatie en de race in Hongarije starten.

Vrijdag 30 juli 2021
Eerste vrije training: 11:30-12:30 uur
Tweede vrije training: 15:00-16:00 uur

Zaterdag 31 juli 2021
Derde vrije training: 12:00-13:00 uur
Kwalificatie: 15:00-16:00 uur

Zondag 1 augustus 2021
Race: 15:00-17:00 uur

Alles over de Grand Prix van Hongarije

De Hungaroring staat bekend als een krap en bochtig circuit. En dat is goed nieuws voor team Red Bull. Want waar Mercedes en Ferrari het vooral moeten hebben van hun supersnelle motor op de rechte stukken, is Red Bull erg goed in de bochten. De kans op winst ligt wellicht voor het grijpen, maar dan moeten de coureurs zich wel op de voorste startrij weten te kwalificeren. De race in Hongarije is traditioneel het begin van de zomerstop. Ditmaal is de eerstvolgende race op 29 augustus in Belgie.

Gerelateerde artikelen