7 januari 2019 Auteur: Redactie Beleef KPN

Speciaal aanbod: via gratis koper naar Glasvezel

Heb jij een speciaal aanbod gekregen om tijdelijk gratis gebruik te maken van Internet en TV van KPN? Gefeliciteerd! Dan wordt binnenkort Glasvezel uitgerold bij jou in de buurt. Op deze pagina lees je alle informatie over deze actie.

Via gratis koper naar Glasvezel Internet

Wat houdt de actie precies in?

Binnenkort kun jij genieten van supersnel Glasvezel Internet van KPN. Wil je voor die tijd alvast gebruikmaken van de diensten van KPN? Dan hebben we een uniek aanbod voor je. Stap nu over en betaal tijdelijk 0,- voor jouw koper internetverbinding en Interactieve TV van KPN. Wij geven je een seintje als jouw glasvezelverbinding actief is. Pas vanaf dat moment ga je betalen voor jouw Internet en TV abonnement.

Heb je ook een Mobiel abonnement van KPN?

Dan heb je nog meer voordeel! Je ontvangt namelijk direct de voordelen van KPN Compleet, zoals dubbel zoveel MB's en iedere maand € 5,- korting op elk mobiel abonnement.

Deelnemen aan deze actie

Deelname is alleen mogelijk voor inwoners van specifieke postcodegebieden waar ons glasvezelnetwerk wordt uitgerold. Ook geldt deze actie niet voor klanten die al een Internet abonnement hebben van KPN. Door deelname aan deze actie verklaar je akkoord te zijn met onze actievoorwaarden.

Veelgestelde vragen over deze actie

Deze actie is helaas niet geldig voor bestaande klanten van KPN met Internet, of Internet en Interactieve TV.
Ja, dat is mogelijk. Deze actie geldt voor alle Internet en Internet en TV pakketten van KPN.
Ja, je kunt tegelijkertijd een abonnement bij KPN en je huidige provider hebben. Zorg er alleen wel voor dat jouw contract wordt beëindigd bij jouw huidige provider op het moment dat je contract officieel afloopt. Houd, indien je beschikt over een vast telefoonnummer, ook rekening met het overzetten van je vaste telefoonnummer naar KPN.
De specifieke datum waarop jouw glasvezelverbinding actief wordt is afhankelijk van een aantal factoren. Zo wordt door onze monteur eerst een afspraak gemaakt met jou om te bekijken waar de glasvezelverbinding bij jou binnen komt. Wij doen ons best om Glasvezel te activeren binnen 6 maanden na aankondiging van het glasvezelgebied.

Ook interessant voor jou:

Internet

5 voordelen van glasvezel

Internet

Beste Service Award voor KPN Internet

Internet

De 4 verschillen tussen koper, kabel en glasvezel internet