1 juli 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Samen met KPN Trainen als Oranje!

Kom trainen als Oranje tijdens de KPN-KNVB Voetbalkampen! De leukste zomerinvulling van 2020 op de KNVB Campus in Zeist. Beginner of gevorderd, wel of geen lid van een club, keeper of speler: het maakt niet uit. Iedereen in de leeftijd van 8-15 jaar is welkom van 3 t/m 7 augustus 2020.

Als hoofdsponsor van de Eredivisie en sponsor van de KNVB ondersteunt KPN het voetbal in de volle breedte. Van de Eredivisie en het Nederlands elftal, de succesvolle Oranje Leeuwinnen tot en met de lokale amateurverenigingen.

Vanuit onze partnerships maken we het mogelijk om onze klanten op verschillende unieke manieren het voetbal te laten ontdekken. Zo maken kinderen van KPN klanten tussen de 8 en 15 jaar deze zomervakantie kans op een plek voor het KPN- KNVB Voetbalkamp. Hier leer je, train je en leef je als een echte Oranje International op de velden van de KNVB Campus in Zeist.

Deze speciale KPN week vindt plaats van 3 t/m 7 augustus 2020. Onder begeleiding van de beste trainers ontwikkelen de deelnemers zich op de velden van de Campus in Zeist met het unieke KNVB Voetbalkampen-trainingsprogramma. Ze ontmoeten (oud-) profvoetballers, krijgen training van hen, worden individueel begeleid door gediplomeerde KNVB-trainers en voetballen dagenlang met leeftijdsgenoten die net zoveel van voetbal houden als zij.

Maak kans

Heb jij een zoon of dochter tussen de 8 en 15 jaar die dol is op voetbal? Een talentje dat het liefst de hele dag een balletje hoog wil houden? Dan is dit je kans om hem of haar blij te maken met een gratis plek voor het KPN - KNVB Voetbalkamp. Schrijf je in via Seaters en zet je zelf op de wachtrij en wie weet traint jouw zoon of dochter straks als een echte Oranje speler. *Let op: er zijn dag- en slaapkampen, hou hier rekening mee bij het opgeven.

Tekst gaat door onder de afbeelding

Meer informatie

Op de website van de KNVB lees je nog meer over het KNVB Voetbalkamp.

Wat is Seaters?

Seaters is een online platform waarbij jij jezelf op kan geven om kaarten te winnen voor een evenement naar keuze. Je kunt je registeren waarna je met je eigen account kunt inloggen en het aanbod kunt bekijken.

Zo werkt Seaters

In Seaters heb je de mogelijkheid om jezelf als klant in de ‘’wachtrij’’ (Wish List) te plaatsen. Je doet aan de winacties mee wanneer je jezelf op deze lijst zet. De kaarten worden op basis van willekeurige verdeling verloot.

Je kunt op de volgende manier gebruik maken van Seaters: Activeer snel en gratis je account op deze pagina, via ‘Registreren’. Gebruik de toegangscode gekopkpn om jezelf te registreren. Volg de instructies op in de bevestigingsmail.

Zodra je e-mail bevestigd is, ga je weer naar seaters.com/kpn en log je in met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord. Kies uit de lijst van evenementen en schrijf je in voor het evenement. Het evenement komt dan onder Wish List te staan.

Op basis van beschikbaarheid krijg je kaarten toegewezen. Vrij simpel dus! De tip is wel om de e-mail notificaties aan te zetten bij je voorkeuren, dan krijg je automatisch bericht over nieuwe acties.

Ook interessant voor jou?

Films, series & TV

Kind aan huis met KPN

Mobiel

iOS 14: alles wat je moet weten over de nieuwste features

Films, series & TV

Specials van augustus 2020