15 februari 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

5 liefdevolle gebaren voor jouw lief

14 februari was het Valentijnsdag, deze dag heb je waarschijnlijk heerlijk met je lief doorgebracht. Maar bedenk dat elke dag eigenlijk een liefdevolle dag is. Je kunt je partner altijd verrassen met een romantische avond of lief gebaar. Hier heb je geen Valentijnsdag voor nodig. Daarom speciaal voor jou vijf tips waarmee je altijd indruk maakt op je lief. Komen ze!

Valentijnsdag KPN

Tip 1. Samen lekker zen

Hoe word je samen lekker zen? Met yoga! Het is misschien even een nieuwe mindset, maar samen een yogales is echt een aanrader. In het begin waarschijnlijk een beetje ongemakkelijk, maar het kan heel spannend zijn als date. Vooral als jullie elkaar nog niet zo lang kennen. Goed voor lichaam en geest en het brengt jullie (hopelijk) dichter bij elkaar. Zo zie je elkaar eens in een yogalegging en tanktop! Wil je jouw date verrassen met een yogales? Vraag hem/haar dan makkelijk zittende kleding of sportkleding mee te nemen en ga naar een yogastudio op een mooie locatie. Het liefst boek je een privéles. Dan wordt het echt een bijzonder intieme date. Surprise!

Tip 2. Liefde gaat door de maag

Het klinkt voor de hand liggend, maar verwen je partner met een lekkere zelfgekookte maaltijd. Liefde gaat immers door de maag en daar mag je best gebruik van maken. Dus dek de tafel, doe de kaarsjes aan, muziekje erbij en … de geur van heerlijk eten!

Idee: kies voor een driegangendiner dat je gemakkelijk van tevoren kunt maken. Soep vooraf, een ovenschotel als hoofdgerecht en een kaasplankje toe, bijvoorbeeld. Zo hoef je tussen de gangen door niet te veel in de keuken te staan en kun je je focussen op het belangrijkste van de avond: jouw .

Tip 3. Samen genoeg mobiele data

Met je liefje deel je alles. Dus ook je mobiele data! Als jullie allebei genoeg data hebben, dan kunnen jullie beiden de hele dag (en nacht) met elkaar videobellen, spraakberichten sturen en foto’s delen. Check Liefde is MB’s Delen voor meer informatie over hoe je data deelt met je Grote Liefde.

Tip 4. De ouderwetse serenade

Waarschuwing: deze is niet voor watjes! Want voor een ouderwetse serenade heb je wel een portie lef nodig. En met zo’n serenade bedoelen we echt all the way Shakespeare-stijl, à la Romeo en Julia. Dus pak je gitaar, blokfluit, viool, triangel of nachtegalenstem erbij en geef de balkonscène van je leven. Geen balkon aan de slaapkamer van je lief? Zet ‘t raam open, ga voor de deur staan of bezoek hem/haar op het werk. Succes (en misschien een beetje schaamte) gegarandeerd!

Tip 5. Liefdevol bankhangen

Lekker met z’n tweetjes een romantisch avondje op de bank. Hoe heerlijk klinkt dat? Pak er een warm dekentje bij, open haard aan, wijntje of frisje erbij: hallo romantische stemming! Op je tv kun je de meest romantische komedies en hartverwarmende liefdesverhalen bekijken. Wil je méér dan reguliere televisie? Check dan de zenderpakketten van KPN. Hier voeg je bijvoorbeeld het Videoland, het Pluspakket of Film1 toe aan je abonnement. Wil je interactieve tv kijken, dan heb je een ijzersterke internetverbinding nodig. Met Internet en TV van KPN sla je twee vliegen in één klap. Lekker makkelijk!

Ook interessant voor jou:

Mobiel

GB’s en MB’s delen bij KPN

Mobiel

Welke relatie heb jij met je mobiel? Doe de test!