15 februari 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

KPN als beste uit de Test geroepen op alles-in-1-provider!

Wij zijn wederom door de Consumentenbond beoordeeld als de ‘Beste alles-in-1 provider Glasvezel' van Nederland (jan 2019). Een hele mooie waardering!

KPN Beste uit de TestElke maand delen duizenden consumenten de ervaringen met hun provider aan de consumentenbond. Ze beoordelen de kwaliteit, melden storingen en geven aan hoe tevreden ze zijn. Op basis van deze consumentengegevens bepaalt de Consumentenbond de scores. Wie als de Beste uit de Test komt mag zichzelf de beste alles-in-1-provider noemen.  

Winnaar alles-in-1 provider Glasvezel

Voor de tweede keer op rij scoren wij met het KPN-merk als beste met de kwaliteit van vast internet, telefonie, televisie en onze klantenservice! Met een 8.1 voor Alles-in-1 klanten via glasvezel krijgen we dit kwartaal opnieuw de titel ‘Beste uit de Test’ (jan 2019). We krijgen met KPN Glasvezel op alle kwaliteiten (internet, telefonie en televisie), de tevredenheid en de klantenservice een 7,5 of hoger. De tweede prijs is uitgereikt aan XS4ALL, zij scoren een 7.9. We scoren op 7 van de 9 onderdelen beter dan XS4ALL.

Ook interessant voor jou:

Internet

Digital Excellence Award voor KPN.com

Mobiel

KPN is winnaar mobiele provider volgens Tweakers

Internet

Beste Service Award voor KPN Internet