23 november 2018 1 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Black Friday bij KPN

Het is Black Friday! Bij KPN hebben we nu de scherpste deals van het jaar! Wat denk je van 9 maanden korting op Internet en TV + PlayStation cadeaus? Of een nieuwe Samsung Galaxy S9 voor een hele scherpe prijs? Maar we hebben nog veel meer mooie aanbiedingen voor je. En bij ons geldt: korting op korting. Zo voordelig krijg je je Sinterklaas- en Kerstcadeaus niet meer! Bekijk snel al onze deals.

Black Friday


Black Friday deals van KPN

Bij KPN is het korting op korting! Dus niets of of, maar én én! Onze deals kun je dus met elkaar combineren. Bekijk hier al onze deals:

De topper: 9 maanden korting op Internet en TV

Black Friday Internet en TV


Neem je Internet en TV van KPN? Dan krijg je nu maar liefst 9 maanden korting op je abonnement in plaats van 3 maanden. En voor de gamers: je krijgt hier bovenop nog een jaar gratis online gamen én een gratis Dualshock.4!
Actie loopt t/m 26 november

Bekijk deze actie

Korting op alle Zorgeloos abonnementen zolang je abonnement loopt

Black Friday Sim Only


Ontvang €2, €3 of €4 korting per maand op alle Zorgeloos abonnementen, zolang je abonnement loopt! Kies voor een Zorgeloos Sim Only abonnement of een Zorgeloos abonnement in combinatie met een telefoon.
Actie loopt t/m 29 november

Bekijk deze actie

Gratis Harman Kardon speaker t.w.v. €150 bij alle Zorgeloos abonnementen

Nog een mooie extra als je een Zorgeloos abonnement afsluit: ontvang een gratis Harman Kardon speaker t.w.v. €150. Dus naast een levenslange korting op je abonnement luister je naar de beste beats uit deze speaker.
Actie loopt t/m 29 november

Bekijk deze actie

€100 retour bij je nieuwe Samsung Galaxy S9


Krijg €100 terug als je nu een Samsung Galaxy S9 aanschaft. Neem je de S9 in combinatie met een Zorgeloos abonnement? Dan krijg je er ook een levenslange korting bovenop!
Actie loopt t/m 29 november

Bekijk deze actie

€50 retour bij je nieuwe Nokia 7.1

Krijg €50 terug als je nu een Nokia 7.1 aanschaft. Neem je de Nokia 7.1 in combinatie met een Zorgeloos abonnement? Dan krijg je er ook een levenslange korting bovenop!
Actie loopt t/m 31 januari

Bekijk deze actie

Gratis Google Home bij je nieuwe Nokia 7.1

Black Friday Nokia Home


Nog meer extra's bij aanschaf van een Nokia 7.1: ontvang een gratis Google Home. Maak je leven nog eenvoudiger met deze handige spraakassistent. Sluit je er ook een Zorgeloos abonnement af? Dan pak je ook die levenslange korting mee én de €50 retour!

Actie loopt t/m 26 november

Bekijk deze actie

Wat is Black Friday?

Vooral: heel veel korting. De vrijdag na Thanksgiving zijn veel Amerikanen vrij en starten met hun kerstinkopen. Winkels spelen hier handig op in door dan grote kortingen aan te bieden op hun producten. En met grote kortingen bedoelen we echt grote kortingen. Vandaar dat er in Amerika mensenmassa's waar je u tegen zegt al ruim voor openingstijd voor de winkels wachten. Goedkoper dan tijdens Black Friday krijg je het vaak niet.

Black Friday in Nederland: online scherpe aanbiedingen

In 2015 waaide Black Friday over naar Nederland. Dit jaar is het op vrijdag 23 november zover. Veel winkels houden dan online uitverkoop en daarom is dit het ideale moment om voordelig je cadeaus voor Sinterklaas en Kerst te kopen. Niets geen lange rijen en mensenmassa's: gewoon rustig thuis online al je aankopen doen. Bij KPN is het vrijdag ook Black Friday, dus verwacht vooral grote kortingen!

Ook interessant voor jou:

Internet

PlayStation cadeaus en winactie

Mobiel

3 gratis ebooks voor jou in december

Films, series & TV

Onze top 10 films