Black Friday Deals bij KPN

Black Friday 2019 bij KPN is afgelopen. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste aanbiedingen.

Bekijk nieuwste aanbiedingen

Veelgestelde vragen & actievoorwaarden

Na het afronden van je bestelling is het in verband met de verwerking van jouw bestelling helaas niet mogelijk om je keuze te wijzigen.
We verzenden de tv na de activatie van jouw abonnement.

Let op!
In verband met grote interesse in deze actie duurt het wat langer tot je de tv zal ontvangen. We doen ons uiterste best om jouw tv zo snel mogelijk op te sturen.
Op het moment dat jouw TV verstuurd is, ontvang je van ons een e-mail met daarin een Track & Trace code. Via deze code kun jij zien waar de TV zich in het verzendproces bevindt.
Het is niet mogelijk om een ander adres door te geven. Er moet getekend worden voor ontvangst van de TV en daarom zal de TV ook niet bij je buren afgeleverd worden.
Met al jouw vragen over de TV kun je terecht bij de klantenservice van Samsung. Zij hebben alle kennis beschikbaar over de TV om jou goed verder te helpen. Je kunt hen bereiken via: 088-9090100 (lokaal tarief).
Koop jij tijdens de Black Friday actieperiode een Samsung Galaxy S10, S10, S10+, Note10 of Note10+? Dan krijg jij een JBL Headset cadeau! Claim jouw JBL headset uiterlijk 15 december via deze link. Hier vind je ook de actievoorwaarden.