kpn XL winkel | Alles wat KPN te bieden heeft onder 1 dak

De optimale KPN ervaring

In de kpn XL winkels heeft u alle ruimte om telefonie, interactieve TV, internet, zakelijke pakketten en Cloud diensten te testen en te beleven. Zowel voor zakelijk gebruik als privé. Ook kunt u hier terecht voor service op maat, persoonlijk advies, reparaties en interessante workshops.
Kom langs of maak een afspraak in 1 van onze winkels op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Zo bent u altijd direct aan de beurt. Wij zijn met de auto goed te bereiken, parkeren kan voor de deur en we zijn 6 dagen per week open. Doordeweeks al vanaf 08.00 uur.

Afspraak aankoop en advies

Wij leggen u graag alles uit over onze producten en diensten. Ook krijgt u alle ruimte om onze toestellen zelf uit te proberen. Alles werkt.

Afspraak klantenservice

Is u iets niet duidelijk over bijvoorbeeld een betaling of heeft u een complexe vraag dat uitzoekwerk vereist? Wij bieden u een persoonlijke helpdesk en beantwoorden al uw vragen, zodat u altijd met een goed gevoel de deur uit gaat. 

Afspraak reparatie

Is uw smartphone of tablet beschadigd of kapot? Bij ons kunt u direct terecht om het te laten repareren. In veel gevallen klaar terwijl u wacht of doorwerkt. Ook voor hulp bij het instellen van uw apparaat kunt u bij de reparatiedesk terecht. Dit geldt ook als u geen KPN klant bent.

Inschrijving workshops

Kennis brengt u verder. U krijgt bij ons alle ruimte om gratis bij te leren. Dagelijks bieden wij diverse workshops aan voor de zakelijke en privégebruiker. Dit geldt ook als u geen KPN klant bent.

Bezoek een kpn XL winkel

Vind de dichtstbijzijnde kpn XL winkel inclusief adres en openingstijden.