Extra tv aansluiten bij Interactieve TV

Extra tv aansluiten

Sluit meerdere tv's aan op TV van KPN om te genieten van haarscherp digitaal beeld en geluid.

Tweede tv aansluiten


Tweede tv aansluiten

Interactieve TV kun je aansluiten op twee tv’s. Wil je ook Interactieve TV op de tweede tv? Bestel dan een extra tv-ontvanger. Je betaalt € 4,- per maand voor de extra tv-ontvanger en eenmalig € 10,- verzendkosten.

Bestellen kan op twee manieren:

  • Via MijnKPN
  • Via de Klantenservice (0800 - 0412, 24/7 gratis bereikbaar)
Digitenne tv-ontvanger omruilen


Digitenne tv-ontvanger omruilen

Je wilt je Digitenne tv-ontvanger voor je 2e tv vervangen voor een Interactieve TV ontvanger

Je hebt op dit moment Interactieve TV voor je 1e televisie en Digitenne voor je 2e televisie. Als je Interactieve TV op je 2e televisie wilt ontvangen, dan kun je de huidige Digitenne tv-ontvanger omruilen voor een Interactieve TV-ontvanger. Voor de Interactieve tv-ontvanger betaal je hetzelfde maandbedrag als voor de Digitenne tv-ontvanger. Je moet hiervoor het volgende doen:

  • Bestel een 2e tv-ontvanger van Interactieve TV via MijnKPN (kijk bij Extra Diensten) of bel onze Klantenservice op 0800-0402 (24/7 gratis bereikbaar)
  • Zeg je Digitenne tv-ontvanger op voor de 2e televisie:
    • Indien je telefonisch een 2e tv-ontvanger van Interactieve TV aanvraagt, geef daarbij dan aan dat je de huidige Digitenne tv-ontvanger voor de 2e televisie wilt beëindigen
    • Indien je de 2e tv-ontvanger van Interactieve TV via MijnKPN hebt aangevraagd, bel dan naar de Digitenne Klantenservice 0800-0402 (24/7 gratis bereikbaar.) om de Digitenne tv-ontvanger voor de 2e televisie te beëindigen wegens vervanging voor de Interactieve TV ontvanger. Je Digitenne tv-ontvanger wordt kosteloos bij jou thuis opgehaald. Hiervoor wordt een afspraak gemaakt.

Voor het omruilen van de tv-ontvanger betaal je € 10,- verzendkosten. Deze kosten vind je terug op de factuur.

Meer dan 2 tv's in huis


Meer dan 2 tv's in huis?

Geen nood. Naast Interactieve TV kan je op je andere tv’s voordelig draadloos digitaal tv-kijken met Digitenne. Je betaalt voor Digitenne dan geen abonnementskosten, alleen de huur van de tv-ontvanger. Per tv-ontvanger is dat € 4,- per maand.

Met Digitenne ontvang je 26 populaire tv-zenders en 23 radiozenders en kan je tot 3 extra tv's aansluiten.

Voorwaarden