Vast bellen

BelBudget | Alle tarieven van het BelBudget abonnement

Abonnement

Abonnement € 12,50 /mnd
Eenmalige kosten* € 25,-

* Betaal je het abonnement van je KPN telefoonlijn aan een andere aanbieder? Dan betaal je bij overstap naar KPN geen eenmalige kosten bij het BelBasis abonnement. Overstappen naar BelBudget is niet mogelijk.

Tarievenoverzicht BelBudget

Bekijk de gesprekstarieven, de tarieven voor speciale nummers en de prijzen voor extra diensten bij je BelBudget abonnement.

Gesprekstarieven binnenland en mobiel

Bellen naar Tarief
Vaste nummers € 0,13  p/min
Mobiele nummers € 0,26 p/min
VoiceMail € 0,13 p/min
Starttarief € 0,06
  • Het starttarief geldt per gesprek
  • Gesprekken worden per seconde verrekend en zijn inclusief BTW

Voor het doorschakelen van gesprekken, bellen naar het buitenland en het gebruik van de betaalde servicenummers 0800, 09xy, 066, 084, 087, 18xy en SMS-diensten gelden andere tarieven en aanvullende voorwaarden. Deze kosten worden apart in rekening gebracht.

 

Gesprekstarieven buitenland en mobiel

Bellen naar Tarief
Internationale nummers € 1,30  p/min
Starttarief € 0,06
  • Het starttarief geldt per gesprek
  • Gesprekken worden per seconde verrekend en zijn inclusief BTW

 

Tarieven voor speciale nummers

088-bedrijfsnummers 

Een 088-nummer is een centraal telefoonnummer van een bedrijf met meerdere filialen. Met een BelVrij-abonnement vallen gesprekken naar een 088-nummer binnen je belbundel. Gesprekken buiten je belbundel kosten € 0,07 /min. 

116xyz Europese contactnummers 

Een 116XYZ nummer is een uniform nummer in Europa met een maatschappelijk belang. Met een BelVrij-abonnement vallen gesprekken naar een 116XYZ-nummer binnen je belbundel. Gesprekken buiten je belbundel kosten € 0,07 /min. 

085 openbare communicatiediensten 

Een 085-nummer is een nummer ten behoeve van openbare elektronische communicatiediensten. Gesprekken naar 085-nummers vallen buiten je belbundel en kosten € 0,07 /min. 

14xy gemeentelijke contactnummers 

Een 14xy-nummer is een nummer voor het verkrijgen van informatie van gemeentelijke instellingen via gemeentelijke contactcentra. Met een BelBudget-abonnement vallen gesprekken naar een 14XY-nummer binnen je belbundel. Gesprekken buiten je belbundel kosten € 0,07 /min.

 

Contact met ons