Basis Internet, gemakkelijk en veilig online

Internet voor thuis

  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Gratis draadloos modem t.w.v. € 150,-
  • Gratis internet op meer dan 13 miljoen plekken met KPN WiFi

Met het veilige en betrouwbare internet van KPN ben je altijd online. Internet is onderdeel van het Alles-in-1 pakket. Wil je geen tv? Kies dan voor Basis Internet.

Gratis internet buitenshuis met KPN WiFi

Op een bankje in het park gewoon op WiFi alsof je thuis op de bank zit? Zelfs als het park zich in het buitenland bevindt?  Hoe fijn zou het zijn als je in Madrid of Londen iets leuks tegenkomt, je hier direct op je telefoon informatie over op kunt zoeken?  Nooit meer offline als je je hotel uit stapt omdat anders je internetbundel eraan gaat.

In het park en op meer dan 13 miljoen andere plekken over de hele wereld heb je nu internet op je smartphone, tablet of tablet met KPN WiFI buitenshuis. Het zit standaard in  je pakket, is gratis en makkelijk in te stellen. 

 

Sneller internet

Wil je sneller internet? Kies dan voor 1 van de pakketten met extra internetsnelheid.

Volop extra's

Bij KPN Internet zet je eenvoudig extra opties aan. Zoals een beveiligingspakket voor je computer, ruimte voor je eigen homepage of een muziekabonnement bij Spotify.

Razendsnel internet met Glasvezel

KPN wil graag dat jij aangesloten bent op het beste netwerk. Is er Glasvezel beschikbaar op jouw adres?  

Ben je nieuw bij KPN?

Kies zelf een pakket met TV, Internet & Bellen en ontdek de vele extra's. Elk pakket wordt gratis geïnstalleerd door een monteur op het moment dat het jou uitkomt. 

Nu 3 Films Cadeau

Voor de decemberavonden....
Geniet tot het eind van het jaar van 3 topfilms.