Glasvezel internet van KPN

Razendsnel en betrouwbaar

  • Je eigen lijn en een stabiele snelheid
  • Even snel up- als downloaden
  • Met z’n allen tegelijk razendsnel internetten

Glasvezel is op steeds meer plaatsen in Nederland beschikbaar. Met de postcodecheck zie je meteen of KPN Glasvezel ook op jouw adres beschikbaar is.

Glasvezel: onbegrensde mogelijkheden

Nederlanders léven online: we besteden gemiddeld meer dan 5 uur per dag op het internet. En deze verbinding gebruiken we niet alleen voor internet, maar bijvoorbeeld ook voor interactief tv-kijken.

Meer dan 1.6 miljoen huishoudens zijn in Nederland al aangesloten op een glasvezelnetwerk. Zij hebben een internetverbinding die met hen meegroeit, met de snelheid van het licht en onbegrensde mogelijkheden voor nieuwe manieren van communicatie.

 

 

Glasvezel internet voor iedereen

Up- en download even snel

De up- en downloadsnelheid zijn beide altijd even razendsnel bij glasvezel. Het uploaden van foto’s of downloaden van je favoriete muziek is voortaan zo gebeurd. En je kunt gewoon vloeiend Skypen zonder schokkerig beeld en antwoorden die op zich laten wachten.

TV-kijken zoals jij het wilt

Bij ons kijk je tv zoals het jou uitkomt met Interactieve TV. Zo kun je programma’s waar je middenin valt alsnog direct vanaf het begin kijken, maar ook programma’s pauzeren of opnemen en verder kijken wanneer het jou uitkomt.

Altijd en overal toegang tot je bestanden met KPN Up

Met een Glasvezelpakket kun je gratis gebruik maken van KPN Up. Hiermee heb je altijd veilig toegang tot persoonlijke bestanden, waar ze ook zijn.

KPN Up biedt met 25 Gigabyte meer dan genoeg ruimte en is gratis te gebruiken in combinatie met een Glasvezelpakket.

Glasvezel in jouw buurt?

Ontdek wat er gebeurt als er glasvezel bij jou in je buurt aangelegd wordt.

Zoveel voordeel als KPN klant

Als klant van KPN krijg je veel extra's. Gratis films, toffe gadgets of dubbel zoveel data? Ontdek alle voordelen op de speciale pagina.