Overstapservice maakt overstappen simpel

Voordelen bij overstappen naar KPN

  • Wij maken je overstap gemakkelijk met de Overstapservice
  • Zorgeloze installatie door de gratis monteur bij elk pakket van KPN
  • Goede aansluiting van je oude abonnement naar je abonnement bij KPN

Wij helpen je met overstappen

Heb je nog geen internet van KPN?

Dan helpen wij je graag met het opzeggen van jouw huidige abonnement. Je hoeft dan alleen maar je klantnummer bij je huidige aanbieder door te geven en wij regelen de overstap. Ook de opzegging van je tv en eventueel vaste telefonie bij deze aanbieder regelen wij voor je.


Heb je een tv en/of vaste telefonie -abonnement bij een andere aanbieder? Dan moet dit apart worden opgezegd. Wij helpen je graag met onze handige opzegbrieven die je ontvangt wanneer je een bestelling hebt geplaatst. Die hoef je dan alleen nog maar uit te printen, te ondertekenen en op te sturen.

Stap over met gratis monteur

Als het installatiepakket is bezorgd, bel je direct 0800 0402 om een afspraak te maken. De monteur komt dan op de dag van activatie langs op het moment dat het jou uit komt en installeert het pakket gratis zodat alles goed werkt.

Gratis monteur

Veelgestelde vragen

Ik ben bang dat straks niet alles werkt, wat dan?

Het installatiepakket is in principe niet moeilijk om te installeren maar tijdens de All Inclusive Weken hebben we een gratis monteur die het voor je doet!

 

Wat installeert de monteur allemaal wel en niet gratis?

1 computer, laptop of tablet, 2 televisies en 1 telefoontoestel (extra apparaten kan, maar worden als meerwerk in rekening gebracht).

 

 

Wat houdt de Overstapservice in?

Dat is een gratis service van KPN waarbij wij je huidige Internet, TV en Bellen-abonnement voor je opzeggen. Hiervoor hebben we alleen je huidige contract/klantnummer nodig. 

Werkt je huidige aanbieder niet mee aan deze Overstapservice of heb je tv en/of bellen (en wilt je niet je telefoonnummer behouden) bij een andere aanbieder dan je internetaansluiting? Dan helpen we je met het eenvoudig opstellen van opzegbrieven.

 

Zijn er noodoplossingen als ik zonder internet en/of tv kom te zitten?

In principe kom je niet zonder internet te zitten want wij zorgen, indien mogelijk, voor een paar dagen overlap met jouw huidige aanbieder. Mocht je toch zonder internet komen te zitten, dan zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar en heb je de volgende dag een dongel in huis om te kunnen internetten.

 

Hoe voorkom ik straks dubbele kosten?

Met de Overstapservice heb je maximaal 5 werkdagen overlap en dus nauwelijks dubbele kosten.

 

Hoe kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden?

Tijdens het bestellen kun je kiezen voor nummerbehoud. Wij zeggen dan het abonnement bij je huidige aanbieder op. Let erop dat de aansluitdatum en de opzegdatum goed op elkaar aansluiten.  

Wil je het huidige telefoonnummer niet behouden dan ontvang je een nieuwe telefoonnummer op jouw adres en zal het huidige nummer worden opgezegd.

 

Ben je nieuw bij KPN?

Kies zelf een pakket met TV, Internet & Bellen en ontdek de vele extra's. Elk pakket wordt gratis geïnstalleerd door een monteur op het moment dat het jou uitkomt. 

Zoveel voordelen bij KPN

Als klant van KPN krijg je veel extra's. Gratis films, toffe gadgets of dubbel zoveel data? Ontdek alle voordelen op de speciale pagina.