Alles-in-1 Glasvezel

Wat is glasvezel internet | Klaar voor de toekomst

KPN Glasvezel

KPN Glasvezel biedt:

  • Het netwerk voor nu en in de toekomst
  • Ruim 60 tv-zenders, 90 radiozenders en standaard 11 HD zenders
  • Net zo snel up- als downloaden

Glasvezel is op steeds meer plaatsen in Nederland verkrijgbaar. Met de postcodecheck zie je meteen of KPN Glasvezel ook op jouw adres beschikbaar is.

Wat is glasvezel internet?

Glasvezel is een nieuwe technologie waarmee we signalen versturen met de snelheid van het licht. Daarmee zijn de mogelijkheden eindeloos.

Glasvezel komt rechtstreeks je huis binnen. Je hoeft je verbinding dus niet te delen met de buren. Internetten wordt nog leuker want je uploadt en downloadt met dezelfde hoge snelheid. Zelfs als je met meerdere mensen tegelijk online bent.

Glasvezel internet. Klaar voor de toekomst

Computers, laptops, smartphones, (HD)tv's en tablets: allemaal zijn ze online. En over een paar jaar ook onze koelkasten, thermostaten en verlichting. Met glasvezel is de stijgende vraag naar bandbreedte geen probleem.

Dankzij de snelheid tot wel 500 Mb/s en de bijna onbeperkte mogelijkheden geeft glasvezel de ruimte aan alle bestaande en nieuwe ontwikkelingen.

Alles-in-1 Glasvezel Standaard

Alles-in-1 Glasvezel Standaard

Interactieve TV, supersnel Internet tot 100 Mb/s en Vast Bellen via glasvezel van KPN, boordevol gratis extra's:

  • 2 HD tv-ontvangers (t.w.v. € 199,- /st)
  • Gratis Opnemen Pakket (t.w.v. € 5,- /mnd)
  • Gratis Spotify Premium (t.w.v. € 10,- /mnd)

Nu 6 maanden Alles-in-1 Glasvezel Standaard voor 45,- /mnd. Daarna betaal je 68,- /mnd. 

Eenvoudig overstappen naar Glasvezel

Ben je al bestaande KPN klant?
Dan hoef je niet zelf op te zeggen. Wij zetten je huidige contract(en) kosteloos om naar KPN Glasvezel. Zo heb je geen dubbele kosten.

Ben je nog geen klant van KPN?
Doe dan eerst de postcode-check en kijk of je ook op jouw adres al voor glasvezel kunt kiezen*. Wij helpen je vervolgens met het overstappen op glasvezel van KPN.

Na je bestelling nemen wij contact op voor het maken van een installatieafspraak. Zodra de installatie is afgerond, kun je bij ons de opzegbrieven voor je huidige internet, bellen en televisie abonnement eenvoudig downloaden en opsturen naar je huidige provider.

* Op dit moment heeft namelijk nog niet heel Nederland glasvezel. We zijn samen met onze partners bezig om daar voor te zorgen.

Contact met ons