Abonnement met toestel

HotSpots van KPN | Snel draadloos internet op meer dan 2.300 locaties

HotSpots van KPN

De voordelen van HotSpots

Via HotSpots van KPN kun je draadloos op het internet op meer dan 2.300 locaties in Nederland. Je vindt HotSpots van KPN bij hotels, wegrestaurants, vakantieparken, tankstations, NS stations en horecagelegenheden. 

HotSpots van KPN activeren

Meld je aan bij HotSpots via MijnKPN of bel met de klantenservice via het nummer 0800-0105 (gratis 24/7). Activeer vervolgens HotSpots van KPN en stuur een sms-bericht met de tekst ‘HOTSPOTS AAN’ naar 4222. Je krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord per sms toegestuurd. Daarmee kun je inloggen bij HotSpots.

Zorg ervoor dat je de sms verstuurt met de SIM-kaart waarmee je de toegang wilt aanvragen. Wij controleren of je het goede abonnement hebt en stuurt daarna je gebruikersnaam en wachtwoord weer terug. Je kunt dus niet met een ander 06-nummer toegang vragen voor jouw SIM-kaart.

Om je toegang tot HotSpots van KPN te beëindigen, stuur je een bericht met de tekst ‘HOTSPOTS UIT’ naar 4222. Je krijgt een bevestiging dat HotSpots is uitgezet. Je kunt HotSpots ook uitzetten via MijnKPN of door te bellen met de klantenservice via het nummer 0800-0105 (gratis 24/7). 

Online in 3 simpele stappen

  • Selecteer 'KPN' als draadloos netwerk
  • Start vervolgens je internetbrowser en de HotSpots inlogpagina verschijnt vanzelf op je scherm
  • Volg de instructies op de HotSpots inlogpagina en je bent online  

Service & Contact

Contact met KPN