Abonnement met toestel

Opzeggen | Beëindigen van je mobiele abonnement

Opzeggen van je mobiele abonnement

Wij vinden het jammer dat je overweegt om je abonnement bij KPN op te zeggen. Bel 0800-0105 (24/7 gratis bereikbaar).  We willen je graag behouden als klant en een aantrekkelijk aanbod doen. Wil je toch opzeggen? Dan maken onze medewerkers dit telefonisch direct voor je in orde. Uiteraard ontvang je een schriftelijke bevestiging van je opzegging.

Opzeggen bij overlijden

De periode na een overlijden is altijd hectisch en zwaar. Om je zoveel mogelijk te ontlasten in deze tijd, hebben we op onze ‘Wat te doen bij overlijden’ pagina precies uitgelegd wat je moet doen bij het opzeggen van het contract / de contracten van de overledene.

Opzeggen: hoe en wanneer

Hieronder tref je de verschillende manieren aan om op te zeggen. We kunnen je telefonisch het beste helpen. Zo kunnen we eventuele vragen direct beantwoorden. Onze klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar via 0800-0105. Of vul ons online formulier in.

Per wanneer kan ik opzeggen?

Je kunt je mobiel abonnement opzeggen met inachtneming van een maand opzegtermijn. Dit geldt ook voor een servicecontract. Op MijnKPN kun je de begindatum en de einddatum van je contract vinden.

 

Kosten van opzeggen

Opzeggen is gratis wanneer de einddatum van het contract verstreken is. Is dit nog niet het geval, maar wil je toch per direct opzeggen? Dan kunnen wij een afkoopsom berekenen.

 

Telefonisch opzeggen

We kunnen je telefonisch het beste helpen met opzeggen als je belt naar 0800-0105. Zo kunnen we eventuele vragen direct beantwoorden. Houd je mobiele nummer, postcode + huisnummer en klantnummer of bankrekeningnummer bij de hand.

  • Bel gratis 0800-0105
  • Toets 1 (Gaat uw vraag over het nummer waarmee u nu belt? Toets 1)
  • Toets 2 (Voor alles wat met abonnementen en bundels te maken heeft, toets 2)
  • Toets 5 (Wilt u een abonnement opzeggen? Toets 5)


Je kunt niet namens iemand anders telefonisch opzeggen. De persoon die het abonnement heeft afgesloten dient persoonlijk toestemming te geven voor de opzegging.

 

Online opzeggen

Wil je je abonnement online opzeggen? Vul daarvoor ons online opzegformulier in.

 

Schriftelijk opzeggen

Het verwerken van een schriftelijke opzegging duurt minimaal 2 weken. Schriftelijk opzeggen kan door een brief te sturen naar onderstaand adres. Wij adviseren de brief aangetekend te versturen.

 

KPN Klantenservice
T.a.v. Opzeggen
Postbus 13500
9700 EG Groningen


Een schriftelijke opzegging moet minimaal de volgende gegevens bevatten:

  • Naam
  • Klantnummer
  • Rekeningnummer
  • Telefoonnummer
  • Datum van opzegging
  • E-mailadres voor bevestiging

 

Opzeggen bij overlijden

Als nabestaande kun je schriftelijk met toevoeging van overlijdensbericht de aansluiting zonder afkoopsom laten beëindigen. De overlijdensakte kun je opvragen bij de gemeente waarin de overledene woonachtig was.

 

Bestelling annuleren

Wil je je bestelling annuleren? Lees alles over hoe je dit kunt doen.

 

Service & Contact

Contact met KPN