Sim Only

Sim Only van KPN

Sim Only: de voordelen

Sim Only: de voordelen

 

Op zoek naar een voordelig abonnement? Sim Only biedt je alle voordelen van supersnel 4G, tegen het lage tarief van Sim Only. Je krijgt van ons alleen een SIM-kaart en je zorgt zelf voor je telefoon.
 

Verlengen

Loopt je abonnement binnen 6 maanden af? Kijk dan in onze verlengshop voor de speciale aanbiedingen voor onze trouwe klanten.
 

Sim Only aanbiedingen

Sim Only van KPN biedt je alle voordelen van supersnel 4G, afrekenen per seconden en het betrouwbare netwerk van KPN, tegen het lage tarief van een Sim Only abonnement.

 

4G van KPN

Met elk mobiele abonnement van KPN, internet je via 4G. Je mobiele internet is wel tot 10 keer sneller dan je gewend bent en dat in heel Nederland.

Voor alle mobiele abonnementen hebben we de download snelheid verhoogd tot maximaal 50MB/s. Dus supersnel internet via 4G voor iedereen.

Meer KPN, meer Voordeel

Heb je meerdere KPN mobiel abonnementen op 1 adres, of heb je ook TV, internet en bellen van KPN? Kijk dan snel op de KPN Voordeelcheck pagina om te kijken voor welk voordeel jij in aanmerking komt.

Met KPN FamilieVoordeel krijg je korting op ieder extra KPN of Hi abonnement op hetzelfde adres en met KPN compleet kan je extra MB's, belminuten en smsje ontvangen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het KPN Sim Only abonnement? Vind snel een antwoord bij veelgestelde vragen.