Opzeggen van KPN Mobiel

Wil je opzeggen of wil je meer voordeel?

Met je mobiele abonnement krijg je  veel voordeel in combinatie met andere KPN producten. Bij meer mobiele abonnementen op 1 adres:

  • € 5,- korting per abonnement per maand
  • Onderling MB's delen
  • Onderling gratis bellen

In combinatie met Internet Thuis:

  • Verdubbeling van mobiele data

Heb je ook iTV van KPN? Dan heb je nog veel meer gratis extra's!

Opties en meer informatie over opzeggen

Per wanneer kan ik opzeggen?

Je kunt je mobiel abonnement opzeggen met inachtneming van een maand opzegtermijn. Dit geldt ook voor een servicecontract. Op MijnKPN kun je de begindatum en de einddatum van je contract vinden.

 

Kosten van opzeggen

Opzeggen is gratis wanneer de einddatum van het contract verstreken is. Is dit nog niet het geval, maar wil je toch per direct opzeggen? Dan kunnen wij een afkoopsom berekenen.

 

Opzeggen bij overlijden

Als nabestaande kun je schriftelijk met toevoeging van overlijdensbericht de aansluiting zonder afkoopsom laten beëindigen. De overlijdensakte kun je opvragen bij de gemeente waarin de overledene woonachtig was.

 

Toestellease opzeggen

Wil je een nieuw abonnement of je huidige abonnement verlengen? Dan is het toestel weer gewoon van jou. We bieden de optie Toestellease niet langer aan. Als je je abonnement op wilt zeggen, kun je het Lease toestel weer inleveren. Of neem het toestel over tegen de actuele tweedehands marktwaarde.

 

Telefonisch opzeggen

We kunnen je telefonisch het beste helpen met opzeggen als je onze klantenservice belt. Zo kunnen we eventuele vragen direct beantwoorden. Houd je mobiele nummer, postcode + huisnummer en klantnummer of bankrekeningnummer bij de hand.

Je kunt niet namens iemand anders telefonisch opzeggen. De persoon die het abonnement heeft afgesloten dient persoonlijk toestemming te geven voor de opzegging.

 

Online opzeggen

Wil je je abonnement online opzeggen? Vul daarvoor ons online opzegformulier in.

 

Schriftelijk opzeggen

Het verwerken van een schriftelijke opzegging duurt minimaal 2 weken. Schriftelijk opzeggen kan door een brief te sturen naar onderstaand adres. Wij adviseren de brief aangetekend te versturen.

KPN Klantenservice
T.a.v. Opzeggen
Postbus 13500
9700 EG Groningen


Een schriftelijke opzegging moet minimaal de volgende gegevens bevatten:

  • Naam
  • Klantnummer
  • Rekeningnummer
  • Telefoonnummer
  • Datum van opzegging
  • E-mailadres voor bevestiging

 

Bestelling annuleren

Wil je je bestelling annuleren? Lees alles over hoe je dit kunt doen.