Opzeggen van KPN Mobiel

Meer Mobiel Voordeel

Heb je meerdere Mobiel abonnementen op één adres? Dan krijg je Meer Mobiel Voordeel: 

  • € 5,- korting per abonnement per maand
  • Onderling MB's delen

Zo kun je tot wel 10 abonnementen laten profiteren van deze korting. En die korting geldt zolang de abonnementen door blijven lopen!

Wil je meer voordeel of opzeggen?

Wij vinden het jammer dat je overweegt om je abonnement bij KPN op te zeggen. We willen je graag behouden als klant en een aantrekkelijk aanbod doen. Zo krijg je van ons VerlengVoordeel als je je abonnement bij ons verlengt. Wil je toch opzeggen? Dan maken onze medewerkers dit telefonisch direct voor je in orde. Uiteraard ontvang je een schriftelijke bevestiging van je opzegging.

Opzeggen bij overlijden

De periode na een overlijden is altijd hectisch en zwaar. Om je zoveel mogelijk te ontlasten in deze tijd, leggen we op onze ‘Wat te doen bij overlijden’ pagina precies uit wat je moet doen bij het opzeggen van het contract of de contracten van de overledene.

Online opzeggen

Wil je je abonnement online opzeggen? Vul daarvoor ons online opzegformulier in.

Heb je een Lease contract?

Als je je abonnement op wilt zeggen, kun je het Lease toestel weer inleveren. Of neem het toestel over tegen de actuele tweedehands marktwaarde.

Opties en meer informatie over opzeggen

Per wanneer kan ik opzeggen?

Je kunt je mobiel abonnement opzeggen met inachtneming van een maand opzegtermijn. Dit geldt ook voor een servicecontract. Op MijnKPN kun je de begindatum en de einddatum van je contract vinden.

 

Kosten van opzeggen

Opzeggen is gratis wanneer de einddatum van het contract verstreken is. Is dit nog niet het geval, maar wil je toch per direct opzeggen? Dan kunnen wij een afkoopsom berekenen.

 

Telefonisch opzeggen

We kunnen je telefonisch het beste helpen met opzeggen als je onze klantenservice belt. Zo kunnen we eventuele vragen direct beantwoorden. Houd je mobiele nummer, postcode + huisnummer en klantnummer of bankrekeningnummer bij de hand.

Je kunt niet namens iemand anders telefonisch opzeggen. De persoon die het abonnement heeft afgesloten dient persoonlijk toestemming te geven voor de opzegging.

 

Online opzeggen

Wil je je abonnement online opzeggen? Vul daarvoor ons online opzegformulier in.

 

Schriftelijk opzeggen

Het verwerken van een schriftelijke opzegging duurt minimaal 2 weken. Schriftelijk opzeggen kan door een brief te sturen naar onderstaand adres. Wij adviseren de brief aangetekend te versturen.

KPN Klantenservice
T.a.v. Opzeggen
Postbus 13500
9700 EG Groningen


Een schriftelijke opzegging moet minimaal de volgende gegevens bevatten:

  • Naam
  • Klantnummer
  • Rekeningnummer
  • Telefoonnummer
  • Datum van opzegging
  • E-mailadres voor bevestiging

 

Opzeggen bij overlijden

Als nabestaande kun je schriftelijk met toevoeging van overlijdensbericht de aansluiting zonder afkoopsom laten beëindigen. De overlijdensakte kun je opvragen bij de gemeente waarin de overledene woonachtig was.

 

Bestelling annuleren

Wil je je bestelling annuleren? Lees alles over hoe je dit kunt doen.