Mobiel Internet

Mobiel Internet | Overal en altijd online

Mobiel internet op je laptop of tablet

Thuis is het heel gewoon om te internetten met je tablet of laptop. Maar is het niet handig als je dat ook buiten de deur kunt doen? Met een KPN Mobiel Internet abonnement kan dat. Met ons betrouwbare netwerk en supersnel mobiel internet met 4G is dat net zo snel als thuis.

 

Mobiel Internet Prepaid

Zoek je prepaid mobiel internet voor je tablet of laptop? Met Mobiel Internet Prepaid betaal je alleen wat je echt gebruikt. Je tegoed is onbeperkt houdbaar en opwaarderen doe je eenvoudig online met iDeal of creditcard.

Verkrijgbaar met een Dongel of als Sim Only.

4G van KPN

Ervaar een nog snellere verbinding met 4G. Ontvang supersnel mobiel internet, tot wel 10 keer sneller dan je gewend bent. Bij Basis en Alles-in-1 Mobiel abonnementen maak je gebruik van het 4G netwerk.

ExtraOpties

Breid je mobiel abonnement eenvoudig uit met handige ExtraOpties. Kies bijvoorbeeld voor een voordelige Internetbundel als je op vakantie gaat. Bekijk alle ExtraOpties.

Overstappen

Neem je een mobiel abonnement van KPN? Ontdek hoe je eenvoudig je huidige nummer behoudt.

Veelgestelde vragen

Hulp nodig bij het instellen van je tablet? Of een vraag over een mobiel internet abonnement? Vind snel een antwoord bij veelgestelde vragen.