Sim Only abonnementen: voordelig zonder toestel

Voordelig bellen en internetten met Sim Only

Wil je voordelig bellen, sms'en en internetten? Heb je nog een goed toestel thuisliggen? Kies dan voor 1 van onze voordelige Sim Only abonnementen.

 • Voordelig:
  Alleen betalen voor je belminuten, sms'jes en data.
  Geen kosten voor je toestel.
 • Betrouwbaar KPN netwerk:
  Maak gebruik van het grootste 4G netwerk
 • Geen extra kosten buiten je bundel:
  Bij de Zorgeloos Mobiel abonnementen is bellen en sms'en altijd onbeperkt.
 • Geen buitenbundelkosten voor Mobiel internet

Welk Sim Only abonnement past bij mij?

Budget

Als je altijd goed bereikbaar wil zijn, maar geen internet gebruikt op je telefoon. Dan zijn onze budget Sim Only abonnementen ideaal. Kies voor Sim Only Budget 100 of 300 minuten en maak gebruik van het betrouwbare netwerk van Nederland. Geen starttarief, je betaalt ieder gesprek per seconde met dit Sim Only abonnement.

Basis

Wil je vooral bereikbaar zijn met Sim Only en af en toe gebruik maken van internet op je mobiel, dan is KPN Basis geknipt voor jou. Ideaal voor gebruik van Whatsapp, social media of het weer. Een handig Sim only abonnement voor kinderen binnen het gezin. Beperkte kosten, maar wel goed internet en geen gedoe met beltegoed.

Vooral Internet

Gebruik jij je smartphone vooral voor mailen, appen, video, etc.? Is snel internet superbelangrijk voor je? Dan hebben we speciaal voor jou een abonnement met grote internetbundels van 1 GB of 5 GB.

Bij ieder abonnement zit ook nog 150 of 200 min/sms zodat je ook af en toe kan bellen of sms'en.

Zorgeloos

Gebruik jij je telefoon bij alles wat je doet? Dan is een Zorgeloos Sim Only abonnement perfect voor jou.

Onbeperkt bellen en sms'en en grote internetbundels.

Speciaal voor alle mensen die een vast maandbedrag zonder buitenbundelkosten willen.

Sim Only aanbiedingen

KPN heeft altijd scherpe Sim Only aanbiedingen. Je hebt al een Sim Only abonnement vanaf € 12,50!

Al klant en wil je verlengen?

Ben je al klant? Bekijk dan hier jouw persoonlijke verlengvoordeel.

Sim Only abonnement: Wat zijn de voordelen?

Een Sim Only abonnement is heel voordelig. Je bespaart op je belkosten omdat je geen kosten hebt voor je toestel. Je betaalt alleen voor het gebruik van je belminuten, sms’jes en data. Hoe langer de looptijd van je abonnement, hoe voordeliger je maandlasten. 

Bij KPN kun je kiezen voor een Sim Only abonnement met alleen bellen en sms’en of voor een abonnement met bellen, sms’en en data. Kies je voor data bij je Sim Only dan kun je optimaal profiteren van supersnel 4G overal in Nederland. 

Wat is Sim Only?

Bij een Sim Only krijg je alleen een losse SIM-kaart met daarop je abonnement. Je bent dus zelf al in het bezit van een toestel of je kiest ervoor om zelf een los toestel te kopen. Houd er rekening mee dat je een simlockvrij toestel nodig hebt, zodat je je Sim Only ook daadwerkelijk in je toestel kunt gebruiken.

Bij een Sim Only ontvang je gratis een 3-in-1 SIM-kaart. Dat is een reguliere SIM-kaart, Micro SIM-kaart en Nano SIM-kaart in één. Zo heb je altijd de juiste SIM-kaart voor je telefoon.

Veelgestelde vragen over SIM Only

Wat is de contractduur van een Sim Only abonnement?

Je kunt een Sim Only abonnement afsluiten voor 1 of 2 jaar. Hoe langer je contractduur, hoe voordeliger je abonnement. Je kunt je contract vanaf 6 maanden voor het einde van je contract al verlengen. Je kunt dan kiezen voor een Sim Only maar ook voor een abonnement met een toestel. 

 

Overstappen van een andere provider naar KPN?

Stap je over van een andere provider naar KPN? Dan wil je natuurlijk wel je mobiele nummer behouden. Daarom kun je bij bestelling van je nieuwe mobiele abonnement gratis nummerbehoud aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat je oude abonnement zorgeloos overgaat in je nieuwe abonnement bij KPN.

 

Wat betekent 4G snelheid?

4G
Met een 4G toestel kunnen al snelheden tot 150 Mbit/s worden gehaald. Maar de echte kracht van 4G is stabiliteit van je internet, dus de snelheid die je gemiddeld haalt. Bij KPN is dit 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload. 

4G+
Natuurlijk blijven we ons 4G netwerk verbeteren voor een nog betere snelheidsbeleving. Zo is KPN begonnen met de start van het 4G+ netwerk.

Beschik je over een toestel met deze 4G+ techniek, dan ondersteunt ons netwerk zelfs pieksnelheden tot 225 Mbit/s. 

 

Wat is onbeperkt bellen en sms'en?

Onbeperkt bellen en sms'en bij een Zorgeloos Mobiel abonnement is ook echt onbeperkt. Met uitzondering van de gebruikskosten van servicenummers en buitenlandse nummers. Er is alleen een Fair Use Policy op niet-redelijk gebruik. Daar bedoelen wij onder andere het gebruik voor commerciële doeleinden of als babyfoon mee. Je vindt meer informatie over de Fair Use Policy in de Algemene Voorwaarden voor mobiele telecommunicatiediensten (artikel 1:7 lid 6) op kpn.com/allevoorwaarden.

 

Wat gebeurt er als mijn MB tegoed op is?

Nadat je MB-tegoed op is, wordt automatisch de snelheid verlaagd naar 64 Kb/s download en 32 Kb/s uploadsnelheid. Je gebruik kost dan niets meer en je bundel wordt de volgende maand weer automatisch aangevuld. Zo heb je nooit buitenbundelkosten voor je internetgebruik bij je mobiel abonnement. Wil je weer internet op volle snelheid, dan kun je gebruik maken van MB's delen binnen KPN Compleet. Je ontvangt dan MB's van iemand anders uit je groep. Ook kun je per maand losse 1000 of 250 MB bundels aanschaffen.

 

Wat is KPN Compleet?

KPN Compleet is een doorlopende actie van KPN waarbij je meerdere producten van KPN afneemt. Hoe meer producten je hebt, hoe meer voordelen je ontvangt. De producten waarmee je KPN Compleet kunt worden, zijn: minimaal een KPN Mobiel abonnement in combinatie met een Internet met eventueel Interactieve TV en/of Bellen abonnement en/of meerdere KPN Mobiel abonnementen.

 

Meerdere mobiele abonnementen op één adres?

Sluit je een tweede abonnement af op jouw adres, dan ontvang je al € 10,- korting per maand! Dat is € 5,- korting op elk abonnement.

 

Wat zijn de voorwaarden?

De KPN Mobiel abonnementen zijn zeer transparant om het risico op onverwachte kosten zo klein mogelijk te houden.

 • Je kunt je mobiel abonnement altijd naar boven aanpassen. Naar beneden kan ook, maar niet verder dan het mobiel abonnement waarop je bent ingestapt.
 • Minuten, sms’jes en MB's kun je niet meenemen naar de volgende maand.
 • Bij de Budget, Basis en Vooral Internet abonnementen is het buitenbundeltarief € 0,25 per min/sms. Bij de Zorgeloos abonnementen is bellen en sms’en altijd onbeperkt, en is er dus geen buitenbundeltarief.
 • Roamingkosten vallen altijd buiten je bundel.