Kies het mobiele abonnement dat bij je past

Voor mensen die bereikbaar willen zijn, met af en toe internet

Basis 150

250 MB Internet
150 Min/SMS

Met standaard smartphone

€ 34,-
€ 29,-

Basis 300

500 MB Internet
300 Min/SMS

Met standaard smartphone

€ 39,-
€ 34,-

Veel bellen en smsen, met veel mb's in je abonnement

Alles-in-1 Instap

1000 MB Internet
Onbeperkt bellen en sms'en

Met standaard smartphone

€ 49,-
€ 39,-

Alles-in-1 Standaard

2000 MB Internet
Onbeperkt bellen en sms'en

Met standaard smartphone

€ 54,-
€ 44,-

Alles-in-1 Premium

5000 MB Internet
Onbeperkt bellen en sms'en

Met standaard smartphone

€ 64,-
€ 54,-

Extra MB's, Spotify premium en KPN WiFi

Kies voor Extra opties om je KPN Mobiel abonnement aan te vullen. Zo ben je bijvoorbeeld voordeliger uit als je in het buitenland bent. Alle extra opties kun je op elk moment aan- of uitzetten.

Overstappen naar KPN met nummerbehoud

Wij zorgen ervoor dat je oude abonnement zorgeloos overgaat in je nieuwe abonnement bij KPN.

Zekerheid bij schade, verlies of diefstal

Altijd een oplossing bij toestelproblemen met KPN Toestel Service. Standaard heb je fabrieksgarantie, dat is kosteloos. Je kunt daarbij kiezen voor aanvullende Toestel Service van KPN.

Meer weten over de abonnementen

Wat betekent maximaal 4G snelheid?

Met een 4G toestel kunnen al snelheden tot 150 Mbit/s worden gehaald. Maar de echte kracht van 4G is stabiliteit van je internet, dus de snelheid die je gemiddeld haalt. Bij KPN is dit 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload. Alle KPN abonnementen hebben maximaal 4G snelheid.

4G+
Natuurlijk blijven we ons 4G netwerk verbeteren voor een nog betere snelheidsbeleving. Zo is KPN begonnen met de start van het 4G+ netwerk. Beschik je over een toestel met deze 4G+ techniek en woon je in het gebied waar we 4G+ dekking hebben. Dan ondersteunt ons netwerk zelfs pieksnelheden tot 225 Mbit/s. Kijk op kpn.com/netwerk voor meer informatie.

 

Welk abonnement past bij mij?

Voor mensen die bereikbaar willen zijn, met af en toe internet
Als je vooral bereikbaar wilt zijn en daarnaast af en toe gebruik maakt van internet op je mobiel, dan is KPN Basis geknipt voor jou. Je maakt gebruik van het betrouwbare en grootste 4G netwerk van KPN. Ideaal voor gebruik van Whatsapp, social media of het weer. Dit is ook een abonnement die geschikt is voor kinderen binnen het gezin. Beperkte kosten, maar wel goed internet en geen gedoe met beltegoed.

Veel bellen en smsen, met veel mb’s in je abonnement
Gebruik jij je telefoon bij alles wat je doet en wil je zorgeloos internetten? Dan is een Alles-in-1 Mobiel abonnement voor jou. Onbeperkt bellen en sms'en en zoveel internet op je mobiel als je maar nodig hebt. Geen buitenbundel kosten met internetten binnen Nederland en je maakt gebruik van het KPN 4G netwerk en zo ben je verzekerd van topklasse dekking binnen en buiten.

 

Wat is onbeperkt bellen en sms'en?

Onbeperkt bellen en sms'en bij een Alles-in-1 Mobiel abonnement is ook echt onbeperkt. Met uitzondering van de gebruikskosten van servicenummers en buitenlandse nummers. Er is alleen een Fair Use Policy op niet-redelijk gebruik. Daar bedoelen wij onder andere het gebruik voor commerciële doeleinden of als babyfoon mee. Je vindt meer informatie over de Fair Use Policy in de Algemene Voorwaarden voor mobiele telecommunicatiediensten (artikel 1:7 lid 6) op kpn.com/allevoorwaarden.

 

Wat zijn de voorwaarden?

De KPN Mobiel abonnementen zijn zeer transparant om het risico op onverwachte kosten zo klein mogelijk te houden.

  • Je kunt je mobiel abonnement altijd naar boven aanpassen. Naar beneden kan ook, maar niet verder dan het mobiel abonnement waarop je bent ingestapt.
  • Minuten, sms'jes en MB's kun je niet meenemen naar de volgende maand.
  • Bij Basis 150 en Basis 300 is het buitenbundeltarief € 0,25 per min/sms. Bij de Alles-in-1 Mobiel abonnementen is bellen en sms'en altijd onbeperkt, en is er dus geen buitenbundeltarief.
  • Roamingkosten vallen altijd buiten je bundel.
  • Nadat je MB-bundel verbruikt is, wordt automatisch de snelheid verlaagd naar 64 Kb/s downloadsnelheid en 32 Kb/s uploadsnelheid. Je gebruik kost dan niets meer en je bundel wordt de volgende maand weer automatisch aangevuld. Zo heb je nooit buitenbundelkosten voor je internetgebruik bij je mobiel abonnement. Wil je extra MB's op 4G snelheid? Dan kun je er ook voor kiezen om de ExtraOpties 250MB of 1000MB Erbij te nemen. Je kunt deze ook al vooraf aanzetten via MijnKPN of de MijnKPN App zodat je direct door kan gaan met 4G als je normale bundel op is.

 

Korting op je abonnement en onderling MB's delen

5 euro korting op ieder abonnement
op hetzelfde adres

Onderling MB's delen