Storingen

Storing Internet | Alle actuele internet storingen

Storing Internet

Vind hier een statusoverzicht van alle actuele storingen van internet. Wij werken eraan om het defect zo snel mogelijk te verhelpen. Staat je storing er niet bij? Geef je storing aan ons door.

Storing internet Zwolle

Begintijd: 20-08-2014 06:00

Als gevolg van een storing kun je mogelijk in Zwolle geen of slecht gebruik maken van het internet. Indien je telefonie of Interactieve TV van ons afneemt dan kunnen deze diensten ook verstoord zijn. Mogelijk dien je na de storing de KPN Experia Box uit- en aan te zetten om weer verbinding te kunnen maken. Onze excuses voor dit ongemak. Wij stellen alles in het werk om de storing zo spoedig mogelijk op te lossen. Verwacht eindtijdstip: Onbekend. Starttijd: 20-08-2014 06:00 Eindtijd: onbekend

Als gevolg van een storing kun je mogelijk in Zwolle geen of slecht gebruik maken van het internet. Indien je telefonie of Interactieve TV van ons afneemt dan kunnen deze diensten ook verstoord zijn. Mogelijk dien je na de storing de KPN Experia Box uit- en aan te zetten om weer verbinding te kunnen maken. Onze excuses voor dit ongemak. Wij stellen alles in het werk om de storing zo spoedig mogelijk op te lossen.

Verwacht eindtijdstip:
Onbekend.

Starttijd: 20-08-2014 06:00 Eindtijd: onbekend

Storing internet Heerjansdam

Begintijd: 21-08-2014 02:45

Als gevolg van een storing kun je mogelijk in Heerjansdam geen of slecht gebruik maken van het internet. Indien je telefonie of Interactieve TV van ons afneemt dan kunnen deze diensten ook verstoord zijn. Mogelijk dien je na de storing de KPN Experia Box uit- en aan te zetten om weer verbinding te kunnen maken. Onze excuses voor dit ongemak. Wij stellen alles in het werk om de storing zo spoedig mogelijk op te lossen.Verwacht eindtijdstip: 21-08-2014 08:30 Starttijd: 21-08-2014 02:45 Eindtijd: onbekend

Als gevolg van een storing kun je mogelijk in Heerjansdam geen of slecht gebruik maken van het internet. Indien je telefonie of Interactieve TV van ons afneemt dan kunnen deze diensten ook verstoord zijn. Mogelijk dien je na de storing de KPN Experia Box uit- en aan te zetten om weer verbinding te kunnen maken. Onze excuses voor dit ongemak. Wij stellen alles in het werk om de storing zo spoedig mogelijk op te lossen.

Verwacht eindtijdstip:
21-08-2014 08:30

Starttijd: 21-08-2014 02:45 Eindtijd: onbekend
Hulp onderweg Storing wordt behandeld Storing opgelost

Service & Contact

Contact met KPN

Geen actuele storing?

Bekijk onze tips, handige tools en uitleg over internetsnelheid om zelf jouw verbinding te verbeteren!