Alles-in-1 Thuis

Mobiel Internet HotSpots | Gratis buitenshuis mobiel internetten

HotSpots Only

HotSpots Only

Met Mobiel Internet HotSpots Only kun je buitenshuis internetten op ruim 2.300 locaties met een stabiele breedbandverbinding via Wi-Fi. Je hebt alleen een laptop nodig en het werkt direct, software hoef je er niet voor te installeren.

Het is net zo snel als thuis én helemaal gratis! Veel vakantieparken, NS-stations, hotels en (weg)restaurants zijn al aangesloten. Het aanbod van locaties met HotSpots wordt voortdurend uitgebreid.

KPN WiFi

Wil jij buiten de deur gratis WiFi? Op meer dan 13 miljoen plekken over de wereld? Dat kan nu met KPN WiFi, het snelst groeiende open WiFi netwerk ter wereld. Zolang er een HotSpot in de buurt is, kun je gratis internetten op je laptop, tablet of smartphone.

Het principe is simpel. Deel een heel klein beetje van je WiFi met andere klanten en maak in ruil daarvoor gebruik van een wereldwijd netwerk van HotSpots. Zo breiden wij samen met onze klanten het bestaande netwerk uit met honderdduizenden HotSpots. In de buurt van zo’n HotSpot internet je gratis op je laptop, tablet of smartphone. Heb jij een geschikt modem en deel je een klein beetje van je WiFi met andere klanten? Dan krijg je gratis toegang tot 13 miljoen HotSpots ter wereld.

Als je modem niet geschikt is, krijg je toegang tot alle HotSpots in Nederland.

Ben je een nieuwe klant?

Bij een nieuw Internet abonnement ontvang je een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kun je direct inloggen op de HotSpots. 

Ben je een bestaande klant?

Bij een Internet abonnement van KPN krijg je gratis toegang tot HotSpots van KPN. Vraag dit aan via MijnKPN of bel naar 0800-0402 (gratis).

Ben je KPN mobiel klant?

Vergeet niet de bundel aan te vragen door een sms te sturen naar 1266 met de tekst HOTSPOTS AAN/UIT.

KPN HotSpot App

Direct weten waar je met je mobiel op de HotSpots van KPN kunt? Via de KPN HotSpot App zie je direct waar in de buurt een HotSpot is en kun je direct verbinding maken met het netwerk.

Service & Contact

Contact met KPN