Back-up Online

Met Back-up Online worden uw bestanden automatisch geback-upt via internet en veilig opgeslagen in het datacenter van KPN. Mocht er iets misgaan, bijvoorbeeld uw pc of server crasht of uw laptop wordt gestolen, dan kunt u al uw bedrijfsgegevens eenvoudig via het internet terughalen en weer gebruiken.


Back-up Online voor PC’s of servers

Op dit moment zijn er twee versies van Back-up Online beschikbaar. Naast de gewone versie voor pc’s en laptops bestaat er ook een versie die dagelijks servers backupt: Back-up Online voor servers. Daarmee backupt u naast uw reguliere bestanden ook uw Exchange server, SQL-server en netwerkwerkschijven.

Back-up Online heeft geen datalimiet. U kunt zoveel en zo vaak backuppen als u wilt. Er is alleen sprake van een technische limiet. Losse bestanden kunnen niet groter zijn dan 4GB.
Per server krijgt u standaard 25 GB opslagruimte. U krijgt automatisch bericht als uw opslaglimiet nadert. U kunt dan een extra blok van 25 GB bestellen.


Hoe werkt het?

U stelt eenmalig in welke bestanden u wilt back-uppen en wanneer. Back-up Online zorgt er vervolgens voor dat back-ups automatisch op de ingestelde tijd worden gemaakt. De back-ups worden dus nooit meer vergeten. De back-ups van uw bestanden worden via internet verstuurd en veilig opgeslagen in het datacenter van KPN. Het datacenter biedt een optimaal niveau van beveiliging. Doordat uw bestanden bij KPN worden ondergebracht, hebben calamiteiten zoals brand of inbraak geen invloed op de continuïteit van uw bedrijf.


Wat heeft u nodig voor Back-up Online?

Om gebruik te kunnen maken van Back-up Online heeft u eender welke breedbandverbinding nodig, zoals bijvoorbeeld NetBusiness of Corporate Internet van KPN. Nadat u Back-up Online heeft besteld ontvangt u per e-mail een link voor de uiterst eenvoudige en veilige installatie van benodigde software en uw eigen licentiecodes.


Veilige Back-up

Uw gegevens worden altijd optimaal beschermd. De gegevenstransfer over het internet is beveiligd via encryptie. Uw data is alleen toegankelijk met een persoonlijke inlognaam en wachtwoord. Het datacenter van KPN biedt bovendien ideale omgevingscondities (brandbeveiliging, de juiste en constante temperatuur, strenge toegangscontrole,…) voor de beveiliging van uw gegevens.


Wat kost het?

Back-up Online kost maandelijks 9,95 euro per pc en 44,95 euro per server (per 25 GB).


Levertijd

Direct na het aanvragen van uw abonnement ontvangt u een bevestigingsmail van KPN. Met deze e-mail activeert u ook uw abonnement. Daarna stuurt KPN u binnen 24 uur de e-mail met uw gebruikersgegevens, zodat u aan de slag kunt.


Gerelateerde producten

Hosting


Meer weten?

Wilt u meer weten over Back-up Online, vul dan het contactformulier in

Download

Maak uw keuze

Mijn KPN diensten


Nog geen account?