Contact Center Portfolio

Heeft u een vraag?


Neem contact op met KPN.

Vind je baan


Met plezier naar je werk.

Het succes van uw onderneming hangt af van het vermogen om doeltreffend te reageren op ieder contact met uw zakelijke omgeving. De techniek van KPN ondersteunt uw medewerkers daarbij optimaal.

Altijd up-to-date

De meeste organisaties hebben hun (klant)contactmanagement gecentraliseerd in contactcenters en servicedesks. Dit heeft de bereikbaarheid vergroot, bedrijfsprocessen verbeterd en kosten bespaard. Inmiddels zijn er veel nieuwe communicatiekanalen bijgekomen. KPN helpt u het professionele niveau van uw service up-to-date te houden.

Door de achterliggende werkprocessen in kaart te brengen, wordt duidelijk waar winst te behalen valt als het gaat om efficiency, kostenbesparing en nieuwe dialoog- en samenwerkingsvormen. Uiteraard leidt dat tot meer rendement uit uw (klant)contacten.

RightNow

Uw klanten via ieder kanaal dezelfde informatie presenteren? Dat kan met RightNow. Zo bent u in staat om door uw hele organisatie dezelfde informatie beschikbaar te hebben.

Contact Center Avaya

KPN is koploper als het gaat om contact centers. Samen met marktleider Avaya bouwen wij betrouwbare en innovatieve contact centers.

STORM Cloud Contact Center

Met STORM Cloud Contact Center neemt KPN u alle zorg over uw online klantcontact uit handen. U krijgt een goed beeld van kwaliteit en kwantiteit van uw klantcontact.

STORM Reminder

Met STORM Reminder van KPN kunt u uw klanten tijdig herinneren aan een afspraak. U kunt zelf kiezen welk communicatiekanaal wordt gebruikt.

Work Force Optimization

Wilt u de efficiëntie van uw klantcontact verbeteren? Met Work Force Optimization van KPN verbetert u zonder uw bestaande platform aan te passen de kwaliteit van uw contact center.

Avaya Work Force Optimization

Uw klanttevredenheid verhogen? Dat kan met Avaya Workforce Optimization. De betrouwbare techniek van Avaya en de jarenlange kennis van KPN helpen u verder.

Unified Communications

Alle communicatiekanalen binnen uw bedrijf integreren met Unified Communications van KPN. Het gaat dan zowel om kanalen voor klanten als om interne kanalen.

Interactive Voice Response

IVR is een intelligente toepassing die op basis van spraakherkenning klanten doorstuurt naar de juiste contactpersoon. Ook zijn er mogelijkheden voor hulp buiten kantooruren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het Contact Center Portfolio? Neem dan contact op met KPN.