Ontvangen (downloaden) en versturen (uploaden) met glasvezel

Telefonisch bestellen

Bel 0800-0412


Klantenservice

o.a. storing/factuurinformatie

Bel 0800-0404


24/7 gratis bereikbaar.

Service

Contact opnemen
Onze telefoonnummers

Vraag en antwoord
Direct antwoord vinden

Winkel in de buurt
Ervaar glasvezel in jouw buurt

Glasvezel internet snelheid

Snel up- en downloaden wordt steeds belangrijker. Internet is tegenwoordig meer dan alleen websites met informatie. Internet is muziek, films, games en nog veel meer. Al deze media die je wilt gebruiken en delen wil je graag zo snel mogelijk up- en downloaden. KPN Glasvezel biedt deze snelheid en maakt het zo gemakkelijk om zowel snel te versturen als te ontvangen.

Het gemak van snel versturen en ontvangen met glasvezel

KPN glasvezel maakt internetten makkelijker. Met glasvezel is het mogelijk om informatie te versturen met de snelheid van het licht. Met dit razendsnelle internet kun je films, foto’s en muziek in een oogwenk downloaden en versturen. Zo verstuur je 100 foto’s in nog geen minuut. Maar vervolgens ook met diezelfde snelheid je filmpjes op YouTube zetten en je foto's op Hyves of Facebook plaatsen. Glasvezel zorgt ervoor dat downloaden en uploaden snel en gemakkelijk gaat.

Wat is het verschil tussen download en upload?

Downloaden heeft betrekking op de data die vanaf het internet naar je computer toekomt. Je kunt hierbij denken aan het afspelen van een filmpje via YouTube tot het downloaden van een complete speelfilm. Uploaden heeft betrekking op de data die je vanaf je computer verstuurt naar het internet. Je kunt hierbij denken aan het maken van een online fotoalbum en deze vervolgens versturen naar een printservice.

Bij alle glasvezel internet abonnementen wordt de download- en de upload snelheid weergeven in bijvoorbeeld 50/50 Mb/s. Hierbij houdt het eerste getal de downloadsnelheid in Megabits per seconde in. Het tweede getal is de uploadsnelheid in Megabits per seconde. Hoe hoger de getallen, hoe hoger de snelheid van het versturen en ontvangen.

Feedback Form